Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

ΤΡΟΜΟΝΟΜΟΣ ΣΥΡΙΖΑ !!



 “...Ότι πείτε μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον σας.”


 Σκληρή λογοκρισία με νόμο φέρνει ο ΣΥΡΙΖΑ.....


Ποινικοποίηση γνώμης και σκέψης φέρνει ο Κοντονής, γράφαμε χθες και ακόμα να πιστέψουμε τι έκτρωμα επιχειρεί να περάσει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ! 

 «2α. Όποιος δημόσια με οποιονδήποτε τρόπο προκαλεί ή διεγείρει σε συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης ή ένταξη σε τέτοια, και προκαλεί κίνδυνο τέλεσης των εγκλημάτων αυτών, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών. 

2β. Όποιος μέσω παροχής οδηγιών, πληροφοριών ή κατευθύνσεων, προκαλεί σε άλλον την απόφαση για συμμετοχή σε συγκεκριμένη εγκληματική οργάνωση, τιμωρείται, αν δεν προβλέπεται βαρύτερη ποινή σύμφωνα με άλλη διάταξη, με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών.» 

«3α. Όποιος δημόσια με οποιονδήποτε τρόπο προκαλεί ή διεγείρει σε διάπραξη των εγκλημάτων των παραγράφων 1 και 4 του παρόντος, και προκαλεί κίνδυνο τέλεσής τους, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών, αν η πράξη δεν τιμωρείται βαρύτερα σύμφωνα με άλλη διάταξη. 

3β. Όποιος μέσω παροχής οδηγιών, πληροφοριών ή κατευθύνσεων, προκαλεί σε άλλον την απόφαση για συμμετοχή σε συγκεκριμένη τρομοκρατική οργάνωση ή για τέλεση ορισμένης τρομοκρατικής πράξης, τιμωρείται, αν δεν προβλέπεται βαρύτερη ποινή σύμφωνα με άλλη διάταξη, με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών αν η προς εκτέλεση πράξη συνιστά κακούργημα και με φυλάκιση ως δύο έτη αν η προς εκτέλεση πράξη συνιστά πλημμέλημα. 

Θυμάστε επί Σαμαρά τον Μουρούτη να απειλεί με διώξεις χρήστες του τουίτερ και του facebook που αντιπολιτευόντουσαν την τότε κυβέρνηση;;;; 

Τον Μουρούτη δεν τον παίρναμε στα σοβαρά, αφού ο Σαμαράς, αυτό το ακροδεξιό στοιχείο δεν τόλμαγε να περάσει λογοκρισία στον δημόσιο λόγο! 

Αλλά ο Τσίπρας, τόλμησε! 

Όπως πέρασε το τρίτο και τέταρτο μνημόνιο, πράγμα αδιανόητο για τον πρώην πρωθυπουργό Σαμαρά, έτσι και σήμερα περνάει την ισχύ του τρομονόμου στην δημόσια έκφραση γνώμης! ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΠΛΑΤΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΘΕΙ Η ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΣΙΠΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: