Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝΕ ΓΙΑ ΣΧΟΙΝΙ

Έτσι φανατίζουν με όπλα τα ανήλικα παιδιά στην Βόρεια Κορέα (Video) - Media ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝΕ ΓΙΑ ΣΧΟΙΝΙ

Νέο Βίντεο made in USA κατά του Κιμ Ιλ Σουνγκ κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο.. Έτσι φανατίζουν τα παιδιά γράφεται προβοκατόρικα στη λεζάντα.. Σε ποια ακριβώς βασανιστήρια υποβάλλει κατά τους κοπρίτες προπαγανδιστές της δύσης ο Βορειοκορεάτης ηγέτης. Πραγματοποιούν ασκήσεις στρατιωτικές με ομοιώματα όπλων!! Και ποιοι το λένε; Αυτοί που καθημερινά τους απειλούν με πυρηνική καταστροφή.. Δηλαδή οι Αμερικανοί!!
Αλλά είναι και το άλλο.. Πως τα παιδιά είναι καλοντυμένα, χαρούμενα καλοταϊσμένα.. Εν αντιθέσει με τα δικά μας που και ναι μεν ψάλλουν για τη Βόρεια Ήπειρο τη μεγάλη αδελφή ή την Πόλη των ακροδεξιών ονειρώξεων αλλά το κάνουν νηστικά.. Χώρια που ένα 30% των ελληνόπουλων δεν ολοκληρώνει ούτε τη βασική εννιαετή εκπαίδευση!! Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλούνε για σχοινί.. Και το καλλίτερο !! Ο δημιουργός του βίντεο μας έχει ως ιστότοπο αποκλείσει της προβολής του, γνωρίζοντας φυσικά τις θέσεις μας και πως δεν του χαριστούμε για τις μαλακίες που γράφει.. Περί αυτής της δυτικής δημοκρατίας ομιλούμε.. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: