Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

ΟΙ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΙ ΦΑΣΟΥΛΗΔΕΣ

331b
 Ανωνύμου του Ελληνος

Οι όχλοι του Δ’ Γερμανικού Ράιχ, που αποκαλείται κατ’ ευφημισμόν Ευρωπαϊκή Ένωση, πανηγυρίζουν με τις εξουσίες τους ανακουφισμένα: Νίκησε η δημοκρατία! Έτσι ονομάζεται κατ’ ευφημισμόν η δικτατορία, ο απόλυτος φασισμός τραπεζικού - χρηματιστικού κεφαλαίου, που ανεβάζει στην κορυφαία πολιτική καρέκλα της κάθε χώρας κι αποικίας τον κάθε τυχάρπαστο φασουλή, αρκεί να είναι πιόνι του, να τον κρατά σφικτά στο χέρι με χαρτιά και ντοκουμέντα, να τον ελέγχει.
Ανεμίζουν το παραμύθι ότι ο Μακρόν έσπασε τα ρεκόρ: Έγινε πρόεδρος της Γαλλίας χωρίς κόμμα και μηχανισμό. Ουδέν ψευδέστερο!

Και πανίσχυρο κόμμα και σιδερένιο μηχανισμό διέθετε. Του δόθηκε προς στιγμήν. Ήταν ο Μακρόν ανέκαθεν μίσθαρνο όργανό του:  

Ο μηχανισμός του Κεφαλαίου και του Ιμπεριαλισμού! Υπάρχει ισχυρότερος στον Δυτικό νεοβάρβαρο κόσμο; 

Υπάρχει πιο «κόμμα» στον καταρρέοντα καπιταλισμό; Κατάντημα για τον άνθρωπο! Ο Καπιταλισμός για να μην τον έχει εχθρό, τον μεταβάλλει σε πίθηκο με την αχαλίνωτη τεχνολογία! Δίχως προοδευτική ιδεολογία, ταξική συνείδηση, πολιτική, αισθητική και πολιτιστική ανέλιξη, δίχως αυτά, που τον έκαναν άνθρωπο στον διαρκή αγώνα για προκοπή! Όχι, δεν εξέλιπε η ταξική μάχη! Σκεπάζεται με οθόνες. Όταν ξεσπάσει ταξική σύγκρουση, πιθανότατα με αφορμή τον Γ’ Πόλεμο, θα είναι τότε καθοριστικές οι τάξεις, όπως και αν τις ονομάζουν τότε.

Πάλι θα πρυτανεύσει το μέγιστο Λενινιστικό καθήκον, όπως και να λέγεται τότε: Όταν ξεσπά πόλεμος ο λαός κάθε ανεξάρτητου, ελεύθερου κράτους (εξαιρούνται οι αποικίες) έχει χρέος να τον μετατρέψει σε εμφύλιο, να πάρει στα χέρια την εξουσία, όπως και να βαφτίζεται τότε η επαναστατική δράση. Τότε κάθε όχλος έχει καθήκον ραγδαία να μετεξελιχθεί σε λαό, ν’ αναδείξει χαρισματικό ηγέτη, να εκπληρώσει τους ταξικούς του στόχους, έστω και στην πρωτόγονη κομμουνιστική κοινωνία, έστω αν ο Τέταρτος Πόλεμος γίνει με τόξα! – για να κλέψουμε τον Μέγα Αϊνστάιν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: