Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017

ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ- ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΧΑΛΑΣΜΑΤΑ..


Θρίλερ στη Λέσβο: Πληροφορίες για εγκλωβισμένους σε χαλάσματα (Videos) - Media
 ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ- ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΧΑΛΑΣΜΑΤΑ..Και μην ακούσω τις γνωστές μαλακίες όπως: που είναι το κράτος; Το κράτος είναι εκεί που με την ψήφο σας το ξεπουλήσατε..


προκάλεσε στο χωριό Βρίσα ο ισχυρός σεισμός των 6,3 Ρίχτερ που έπληξε τη Λέσβο, όπως φαίνεται σε βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ένα άτομο απεγκλωβίστηκε με τη βοήθεια των γειτόνων του, μέσα από σπίτι που κατέρρευσε και δυνάμεις της Πυροσβεστικής πραγματοποιούν έρευνες για ακόμα μια ηλικιωμένη γυναίκα που έχει εγκλωβιστεί στα χαλάσματα. 

Παράλληλα, δέκα τραυματίες από το χωριό μεταφέρονται στο κέντρο Υγείας Πολιχνίτου. Ο πιο σοβαρά τραυματισμένος είναι ο άνδρας της γυναίκας που έχει εγκλωβιστεί και όπως διαπιστώθηκε έχει κάταγμα στο ισχίο του.

Τραυματίες ανασύρουν από τα ερείπια της Βρισάς, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, συνεργεία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που έφτασαν στο χωριό. Οι ίδιες πληροφορίες μιλάνε για ηλικιωμένους που ζουν στο χωριό και οι οποίοι δεν απαντάνε στα τηλέφωνα που δέχονται από οικείους τους. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις είναι σε επιφυλακή πραγματοποιούν συνεχείς περιπολίες για έλεγχο και ανταπόκριση σε τυχόν συμβάντα.

«Το μισό χωριό έχει μεγάλες ζημιές και πολλά σπίτια έχουν καταρρεύσει». Αυτό ανέφερε στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Έκτακτων Αναγκών του Δήμου Λέσβου, Νίκος Καρασάββας, ο οποίος μεταβαίνει στη σεισμόπληκτη Βρίσα.
Τέλος, μαζί με την ομάδα της ΕΜΑΚ, η οποία αποτελείται από 10 πυροσβεστικούς υπαλλήλους, που μεταβαίνει αυτή την ώρα στην Μυτιλήνη με το Σινούκ της Αεροπορίας Στρατού θα είναι και ένας εκπαιδευμένος σκύλος για τις έρευνες μέσα στα χαλάσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: