Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017

ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΑΣ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ


«Κόκκινο» από το ΚΑΣ σε εκδήλωση της «ΕΛΠΙΔΑΣ» για τα παιδιά με καρκίνο στο Ηρώδειο! - Media
ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ


Όχι κυρία Βαρδινογιάννη φτάνει πλέον το παραμύθι.. Με ξένα κόλυβα να κάνετε μνημόσυνα.. Δεν θέλουμε ευεργέτες με τις δικές μας τσέπες..
 Το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο είπε «όχι» στην παραχώρηση του Ωδείου, τον προσεχή Σεπτέμβριο, για, εκδήλωση της «ΕΛΠΙΔΑΣ» για τα παιδιά με καρκίνο, προκαλώντας την έντονη απογοήτευση του Συλλόγου.

Ο Σύλλογος, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, ακολούθησε «όλες τις νόμιμες διαδικασίες και η αίτηση κατατέθηκε εμπρόθεσμα» ώστε η εκδήλωση να πραγματοποιηθεί «υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου, με τη συνεργασία της «Παναθηναϊκής Ένωσης Γυναικών» με πρωτεργάτη την κυρία Σίσσυ Παυλοπούλου, την παρουσία του Μίκη Θεοδωράκη, με τον Στέφανο Κορκολή να υποδέχεται καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες και να υμνούν μαζί τη μουσική του μεγάλου εθνικού μας συνθέτη, μία βραδιά βαθιά ελληνική, ανθρωπιστική και μεγαλειώδη».

Ωστόσο, «το ΚΑΣ απέρριψε το αίτημά μας», σημειώνει ο Σύλλογος «ΕΛΠΙΔΑ» και προσθέτει: «Λυπούμαστε που μέσα στους 4 μήνες διάρκειας του Φεστιβάλ Αθηνών και των εκδηλώσεων στο Ηρώδειο, δεν βρέθηκε μία ημέρα που να αφιερωθεί στα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο τα οποία σύσσωμος ο Ελληνικός λαός στηρίζει διαχρονικά».

«Υποσχόμαστε στους φίλους του Συλλόγου μας ότι η συναυλία αυτή θα γίνει μέσα στους χειμερινούς μήνες σε χώρο του οποίου η διοίκηση διαθέτει μεγαλύτερη κοινωνική ευαισθησία», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: