Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

ΛΑΕ: ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΑ


Αντιστεκόμαστε στην υφαρπαγή λαϊκών περιουσιών και κατοικιών 

Ακυρώνουμε τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς 


Η κυβέρνηση επιβεβαίωσε για πολλοστή φορά ότι ταυτίζεται πλήρως με τα συμφέροντα των «κορακιών» και των funds που περιμένουν να υφαρπάξουν την λαϊκή περιουσία και να κερδοσκοπήσουν πάνω στους κόπους μιας ζωής των εργαζομένων και των συνταξιούχων. 

Για το λόγο αυτό, άλλωστε, επισπεύσθηκε η έκδοση της υπουργικής απόφασης για την εξειδίκευση του τρόπου με τον οποίο θα πραγματοποιούνται οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί. Η κυβέρνηση μαζί με το σύνολο των μνημονιακών κομμάτων θεωρούν ότι με τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς θα «ακυρώσουν» το Κίνημα κατά της υφαρπαγής των λαϊκών περιουσιών και κατοικιών. 

Θεωρούν ότι έτσι θα αναστείλουν τον αγώνα τους όσες και όσοι, κάθε Τετάρτη, δίνουν σταθερά το «παρών» στα Ειρηνοδικεία, ορθώνοντας ασπίδα προστασίας υπέρ των ασθενέστερων οικονομικά συμπολιτών μας από την επιχειρούμενη σε βάρος τους λεηλασία. Πλανώνται οικτρά εάν νομίζουν ότι, έτσι, θα εγκαταλείψουμε τον αγώνα. 

Η μάχη θα μεταφερθεί σε κάθε γειτονιά, σε κάθε σπίτι, σε κάθε γραφείο, σε κάθε στάδιο της διαδικασίας. Το κίνημα αλληλεγγύης κατά των πλειστηριασμών και της υφαρπαγής λαϊκών περιουσιών και κατοικιών θα γιγαντωθεί. 

Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη! 

Δίνουμε ξανά αγωνιστικό ραντεβού στα Ειρηνοδικεία της χώρας, 

στις 3 μ.μ., την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017. 

Οι λαϊκοί αγώνες θα φέρουν τη νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: