Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017

ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

Δικογραφία σε βάρος αστυνομικού της ΓΑΔΑ ως δημιουργού της ιστοσελίδας μίσους «Τα Σκυλιά του Πολέμου» - Media
 ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ


 Θρασύδειλοι αστυνομικοί που επιτίθονταν κατά προσφυγόπουλων και συναδέλφων τους και που διατηρούσαν 300 τρολ προφίλ στο facebook εξευτελίζοντας στο χειρότερο σημείο το σώμα των αστυνομικών


 Βρέθηκε ο αστυνομικός που φέρεται να είναι ο κατασκευαστής της ιστοσελίδας μισαλλοδοξία και ρατσισμού «Τα Σκυλιά του Πολέμου», την οποία αποκάλυψε σε δημοσίευμά του «Το Ποντίκι», και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του, σύμφωνα με πληροφορίες.

Μάλιστα, ο αστυνομικός διατηρεί οργανική θέση σε υπηρεσία της ΓΑΔΑ και όπως δήλωσαν αρμόδιοι αξιωματικοί της αστυνομίας στο bloko.gr, τα στοιχεία σε βάρος του είναι συντριπτικά.
Η δικογραφία διαβιβάστηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα στις 30 Μαίου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες. 
Διαβάστε το ρεπορτάζ από το ΠΟΝΤΙΚΙ που είχε αναδείξει το θέμα τον περασμένο Φεβρουάριο.

Πηγή: bloko.gr


Μια ομερτά κάποιων αστυνομικών που λειτουργεί μέσα στις σελίδες του facebook, με την ονομασία «Σκυλιά του πολέμου», φαίνεται ότι έχει πάρει διαστάσεις γάγγραινας. Μιλάμε για Έλληνες αστυνομικούς που ρίχνουν το επάγγελμα στο χαμηλότερο σημείο εξαθλίωσης. Αντί να υπηρετούν τον πολίτη, κάνουν μαθήματα βασανιστηρίων και εικονικών πνιγμών σε συναδέλφους τους. Φυσικά δεν παραλείπουν να εξυμνούν τη Χούντα.

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα, όχι μόνο λοιδορεί συναδέλφους της, αλλά μιλάει για νεκρά προσφυγόπουλα «γαρνιτούρα» σε κάποιο φαγητό με γκέι ανθρώπους», αναρτά φωτογραφίες - εγχειρίδια βασανιστηρίων και εικονικών πνιγμών και προτρέπει τους αστυνομικούς πώς να κάνουν σωστά ένα βασανιστήριο, ενώ ο διαχειριστής της σελίδας έχει το mail: fyssas@maxairwmenos.com.

Μάλιστα όταν διάφοροι άνθρωποι τους έχουν κάνει κατά καιρούς report στο facebook, τα «σκυλιά του πολέμου» επικαλούνται πως βρίσκονται στο απυρόβλητο. Και πως ποτέ κανείς δεν πρόκειται να τους εντοπίσει. Αλήθεια η ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη γνωρίζει τι συμβαίνει;
Γράφει λοιπόν μεταξύ άλλων η συγκεκριμένη ιστοσελίδα:

«Έχουμε συνταγή για γκέι συνάδελφο βραστό με προσφυγόπουλα γαρνιτούρα» (προηγουμένως είχαν ανεβάσει τα στοιχεία του ανθρώπου που αυθαίρετα αποκαλούν γκέι)«Εμείς τους περιμένουμε με μια σφαίρα στη θαλάμη»

«Που είσαι Γιώργη να δεις κάτι δημοκράτες» (και έχουν κάποιον να προσκυνάει τον Παπαδόπουλο)

«Έχουμε 300 τρολ λογαριασμούς και στρατιές ανυπαρκτων ατόμων που κάνει ο ένας τον άλλον admin» (όταν το facebook τους ενημέρωνε πως ενδέχεται να κλείσει τη σελίδα τους γιατί προβάλει ρητορική μίσους. Δείτε το mail που χρησιμοποιεί ο διαχειριστής αστυνομικός της σελίδας: fyssas@maxairwmenos.com

«Έχουμε τα χρήματα και τα μέσα να σας τρέχουμε μια δεκαετία στα δικαστήρια» (απειλούν κόσμο που δεν συμφωνεί με τις αναρτήσεις τους)

«Σήμερα τα Σκυλιά του πολέμου: Τι είναι το waterboarding, πως γίνεται σωστά, λεπτομέρειες και μικρά μυστικά – Άλλη μια τεράστια κοινωνική προσφορά» (δείχνουν σε συναδέλφους τους πώς να χρησιμοποιούν το βασανιστήριο του πνιγμού.)

Δεν υπάρχουν σχόλια: