Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2017

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΒΓΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΤΗ


 Συγνώμη αν άθελά μας εθίγη το κοινό εθνικό αίσθημα.. 


Αν πράγματι δεν υποκρύπτετο δόλος δεκτή η συγνώμη αλλά: Επειδή πάντα κάποιος απολίτικος μαλάκας τεχνοκράτης φταίει μήπως να ελέγχατε κι εσείς την αισθητική αλλά και κοινωνική ευαισθησία των διαφημίσεών σας; Λέω τώρα εγώ ο Κλύδωνας..


Απάντηση στο θέμα: Διαφήμιση ΠΑΓΩΤΟ ΕΒΓΑ 4Χ4 Με αφορμή τη διαφήμιση του παγωτού ΕΒΓΑ 4x4, που περιέχει προϊόν μας, θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι η εταιρία μας συνεργάζεται με τα παγωτά ΕΒΓΑ, παρέχοντας απλώς τις σχετικές ποσότητες μπισκότων για την δημιουργία του εν λόγω προϊόντος. 

Υπεύθυνος για το προϊόν και τη διαφήμισή του είναι o Τομέας Παγωτού της Unilever. Μόλις διαπιστώσαμε ότι η εν λόγω διαφήμιση εκλαμβάνεται ως παραποίηση του χάρτη της Ελλάδας, ζητήσαμε αμέσως την απόσυρσή της. 

Από την πλευρά του, ο Τομέας Παγωτού της Unilever προέβη στην απόσυρση της διαφήμισης. Η Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. είναι μία ιστορική ελληνική εταιρεία, που τιμά και στηρίζει με όλες της τις δυνάμεις, επί 100 χρόνια τώρα, την ελληνικότητά της και σέβεται τα εθνικά μας σύμβολα και τον πατριωτισμό όλων των Ελλήνων. Ζητούμε συγγνώμη αν άθελά μας εθίγη το κοινό εθνικό αίσθημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: