Τρίτη, 30 Μαΐου 2017

O ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ: ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΑΚΗ


Γιός Δ. Κουφοντίνα: Να με συλλάβετε κι εμένα, συμφωνώ απόλυτα με τον Φιλιππάκη (Photo) - Media O ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ: ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΑΚΗ


 Με το καλημέρα πέσαμε στα σκληρά.. Δεν πρωτοτυπείς παλικάρι μου.. Πέραν των ναιναίκων δεν υπάρχει ουδείς που να μην συμφωνεί.. Φοβισμένες κινήσεις απελπισίας είναι οι μηνύσεις κατά ενός λαού που δεν θέλει παρά μια σπίθα για να γίνει κόλαση ο χώρος.. (δεν πρόκειται περί χώρας..)Ο Έκτορας Κουφοντίνας, γιός του εκτελεστή της 17Ν Δημήτρη Κουφοντίνα, τόνισε με ανάρτησή του στο facebook ότι συμφωνεί με την ανάρτηση του Γ. Φιλιππάκη για τον Λουκά Παπαδήμο και τον Γιάννη Στουρνάρα.

Συγκεκριμένα ο Έκτορας Κουφοντίνας αναφέρει στην ανάρτησή του: «Συνέλαβαν τον Φιλιππάκη επειδή δήλωσε πως δεν θα τον πείραζε μια τέτοια βόμβα να έσκαγε στα πόδια του Στουρνάρα; 

Τότε ας συλλάβουν καλύτερα κι εμένα που 'μαι απόλυτα σύμφωνος με αυτή τη δήλωση κι αλληλέγγυος στον Φιλιππάκη, καθώς και δεκάδες χιλιάδες άλλους Έλληνες που αισθάνονται το ίδιο. 

Και για να μην υπεκφεύγω: Για να είμαι ξεκάθαρος λοιπόν δεν θα με ενοχλούσε καθόλου αν έσκαγε και μια ακόμα βόμβα στα πόδια του Στουρνάρα και αρκετών άλλων ακόμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: