Πέμπτη, 4 Μαΐου 2017

ΟΙ EAGLES ΜΗΝΥΟΥΝ ΤΟ HOTEL CALIFORNIA !!

Οι Eagles έκαναν μήνυση στο «Hotel California» στο Μεξικό - Media ΟΙ EAGLES ΜΗΝΥΟΥΝ ΤΟ HOTEL CALIFORNIA !!


Παραμεγάλωσαν και ψάχνουν τρόπους επαναφοράς στην επικαιρότητα μου μοιάζει αυτό.. Το γνωστό συγκρότημα κατέθεσε αγωγή εναντίον ιδιοκτητών ξενοδοχείου στη Μπάχα της Καλιφόρνια, που ονομάζεται «Hotel California», όπως δηλαδή και το γνωστότερο τραγούδι του συγκροτήματος που κέρδισε εκτός από εκατομμύρια θαυμαστές σε όλον τον κόσμο και βραβείο Grammy το 1976, παραμένοντας μία από τις πιο αγαπημένες μπαλάντες της ροκ.
Στην αγωγή, το συγκρότημα υποστηρίζει ότι οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου εξαπάτησαν τους πελάτες τους, κάνοντας τους να πιστεύουν ότι ξενοδοχείο έχει κάποια σχέση μαζί τους, κάτι που δεν είναι αληθές. Λένε ακόμα ότι οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείο δίνουν την εντύπωση στους επισκέπτες ότι το ξενοδοχείο τους αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία του τραγουδιού, κάτι που επίσης δεν είναι αληθές.
Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξαν τα μέλη του συγκροτήματος και οι δικηγόροι τους μέσα από πολλά διαδικτυακά σχόλια για το ξενοδοχείο. Επίσης, το ξενοδοχείο συντηρεί τις εσφαλμένες εντυπώσεις, παίζοντας μουσική του συγκροτήματος από τα ηχεία, υποστηρίζει το συγκρότημα στην αγωγή.
Οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου δεν έχουν απαντήσει ακόμα στις κατηγορίες.
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: