Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ

Κουτσούμπας: Μεγάλη κοροϊδία τα αντίμετρα  - Media 
Εμπαιγμός τερατώδης τα αντίμετρα
 
 
«Μεγάλη κοροϊδία τα αντίμετρα» τόνισε ο Δημήτρης Κουτσούμπας, κατά την διάρκεια της τοποθέτησης του στην συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο με τα μέτρα και τα αντίμετρα, υποστηρίζοντας ότι τελικά ακόμα και αν εφαρμοστούν δεν μπορούν να αποτελέσουν αντιστάθμισμα στις τεράστιες απώλειες θα υποστεί το ήδη πετσοκομμένο λαϊκό εισόδημα. 
 
«Νέα ασήκωτα βάρη πάνω από 4 δις ευρώ φορτώνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ» τόνισε ο Γ.Γ. της ΚΕ του ΚΚΕ. «Έτσι αντιλαμβάνονται την ενίσχυση του κοινωνικού κράτους» συμπλήρωσε. 
 
Σύμφωνα με τον Δημήτρη Κουτσούμπα «η νέα αντιλαϊκή συμφωνία αποτελεί ένα 4ο μνημόνιο, ένα μνημόνιο εις την τετάρτην» και τόνισε ότι η κυβερνητική πλειοψηφία ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ μάταια προσπαθεί να πείσει ότι πληρώνει τα σπασμένα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.
 
Ο Δημήτρης Κουτσούμπας μίλησε για «κατάργηση της κυριακάτικης αργίας» και τόνισε πως «ο πόλεμος των εργαζομένων, του λαού με τους διαφεντευτές της ζωής του είναι μαραθώνιος. Δεν τελειώνει με ένα ή δύο συλλαλητήρια ή απεργιακές μάχες, είναι αγώνας καθημερινός, συνεχής». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: