Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

ΔΥΟ ΑΚΟΜΗ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΙΣΜΟΥ;

Θρίλερ με τις απανθρακωμένες σορούς - Όλα τα σενάρια που εξετάζονται - Media
 ΔΥΟ ΑΚΟΜΗ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΗΣΗΣ;



Μία στο Σχιστό και μία στο Καβούρι όπου τα θύματα κάηκαν μέσα στα αυτοκίνητά τους..Και οι δύο βασανίζονταν από χρέη...


Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει τα δύο θανατηφόρα περιστατικά , που σημειώθηκαν τα ξημερώματα στη Λεωφόρο Σχιστού και το Καβούρι, αντίστοιχα. 


Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση των διωκτικών αρχών τα δύο αυτοκίνητα μάρκας Hyundai και Volvo αντίστοιχα δεν ήταν κλεμμένα. Ανήκουν σε άνδρες, Έλληνες υπηκόους οι οποίοι δεν έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές.
 

Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη η αναζήτησή τους από την Ασφάλεια, καθώς αν τα δύο συμβάντα συνδέονται μεταξύ τους.

Στην πρώτη περίπτωση δε, στο Σκαραμαγκά κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης οι πυροσβέστες εντόπισαν υπολείμματα από μπουκάλι που περιείχε εύφλεκτο υγρό, ενώ έντονη ήταν και η οσμή στο όχημα από εύφλεκτο υγρό, με το οποίο είχε περιελουστεί μεγάλο τμήμα του Ι.Χ.

Η εκδοχή της αυτοκτονίας φαίνεται πιθανότερη όσον αφορά στην υπόθεση  στις 02:30 τα ξημερώματα, στη λεωφόρο Σχιστού στον Σκαραμαγκά, σύμφωνα με έγκυρες αστυνομικές πηγές.
Στη δεύτερη περίπτωση, η οποία εν τέλει δεν φαίνεται να έχει οποιαδήποτε σχέση με την πρώτη, πρόκειται για κρεοπώλη της περιοχής ο οποίος αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα. Οι οικείοι του τον αναζητούσαν τις τελευταίες 24 ώρες. Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν πως και σε αυτή την περίπτωση πρόκειται για αυτοκτονία αλλά οι Αρχές αναμένουν τα αποτελέσματα της νεκροτομής προτού καταλήξουν σε συμπέρασμα.

Προανάκριση για τις δύο υποθέσεις διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.
*Με πληροφορίες και από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: