Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

ΤΙΝΑΞΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ- ΕΛΑΦΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ Ο ΙΔΙΟΣ

 ΤΙΝΑΞΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ- ΕΛΑΦΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ Ο ΙΔΙΟΣ



 Έγκλημα μα η τιμωρία ανεπαρκής.. Δεν είναι μόνο ένα πρόσωπο το καθεστώς.. Θ' αρχίσουν τώρα τα γνωστά.. Καταδικάζουμε τη βία οθεν κι αν προέρχεται και άλλες τέτοιες παπαριές.. Και τη τοκογλυφία επίσης λέμε εμείς..



Έκρηξη σημειώθηκε λίγο μετά τις 18.30 στο αυτοκίνητο του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου στη συμβολή των οδών Μάρνη και Στουρνάρη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η έκρηξη προκλήθηκε από παγιδευμένο φάκελο, με όλα τα στοιχεία να δείχνουν ότι πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια που είχε στόχο όχι μόνο τον κ. Παπαδήμο αλλά και τη δημοκρατία την ίδια.

Ο πρώην πρωθυπουργός, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, έχει τραυματιστεί επιφανειακά στην κοιλιακή χώρα και στα κάτω άκρα. Θα νοσηλευθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του δεν διατρέχει σοβαρό κίνδυνο.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο κ. Παπαδήμος αντελήφθη το περιεχόμενο του φακέλου αμέσως αφού τον άνοιξε και τον άφησε να πέσει στο πατάκι της θέσης του συνοδηγού, όπου καθόταν.

Στο όχημα επέβαιναν ο Λουκάς Παπαδήμος, ο οδηγός του, που επίσης τραυματίστηκε και ένα ακόμα άτομο. Οι τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της Αστυνομίας σε γραφεία επιφανών πολιτικών και οικονομικών προσωπικοτήτων ώστε να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν κι άλλα τρομο-δέματα.

Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, που βρίσκεται στην κλειστή σύνοδο κορυφής του NATO στις Βρυξέλλες.

Στο νοσοκομείο έχει μεταβεί ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας, και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος. Με τη διοίκηση του νοσοκομείου έχει επικοινωνήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Το σημείο έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ επιτόπου έχουν σπεύσει 4 πυροσβεστικά οχήματα.

Ενδεικτικό της ισχύος της έκρηξης είναι το γεγονός ότι ράγισαν τα αλεξίσφαιρα παράθυρα του αυτοκινήτου, ενώ έχουν ανοίξει και οι αερόσακοι.

Το συμβάν θυμίζει τα τρομοδέματα που είχαν σταλεί πριν από δύο μήνες στο γερμανικό υπουργείο Οικονομικών και τα γραφεία του ΔΝΤ στο Παρίσι, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό μίας υπαλλήλου του ΔΝΤ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: