Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017

ΣΤΗ ΜΕΘ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ

Στη ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού» ο Λουκάς Παπαδήμος - Δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του - Media 
 ΣΤΗ ΜΕΘ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ
 
 
 
Στην εντατική ο λαός και επί της πρωθυπουργίας του χρόνια τώρα.. 
 
Σύμφωνα τις τελευταίες πληροφορίες, ο Λουκάς Παπαδήμος μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός, ενώ τα τραύματά του δεν κρίνονται επικίνδυνα για τη ζωή του. 
 
Ο τραυματισμός δεν φαίνεται να είναι πολύ σοβαρός, ενώ ελαφρότερα είναι τα τραύματα του οδηγού και ενός ακόμη συνοδού. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην πρωθυπουργός υπέστη αναπνευστικό έγκαυμα από την έκρηξη και γι' αυτό κρίθηκε απαραίτητη η εισαγωγή του στη ΜΕΘ.
 
Ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος φέρει θλαστικά τραύματα στο θώρακα και μικροεγκαύματα στο πρόσωπο δήλωσε στο ΑΠΕ -ΜΠΕ ιατρική πηγή στο νοσοκομείο. Ο κ. Παπαδήμος είναι εκτός κινδύνου και έχει καλή επικοινωνία με τους γιατρούς. Σύμφωνα με την ίδια πηγή θα νοσηλευθεί για προληπτικούς λόγους και αν κριθεί απαραίτητο ίσως υποβληθεί σε κάποια μικροεπέμβαση.
 
Έχει τραυματιστεί ελαφρά στα χέρια, τα πόδια και την κοιλιακή χώρα από την έκρηξη παγιδευμένου φακέλου που άνοιξε μέσα στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε στη διαστάυρωση των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Μάρνη, λίγο πριν τις 6μιση το απόγευμα.
 
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επικοινώνησε με τον νοσοκομείο Ευαγγελισμός για να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του κ. Παπαδήμου και των τραυματιών. 
 
Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες ενημερώθηκε και ο πρωθυπουργός που βρίσκεται στη σύνοδο του ΝΑΤΟ.
 
(πληροφορίες: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: