Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ



Ήλθατε ως ελπίδα πέσατε ως ακρίδα.. 


Σφοδρή κριτική άσκησε η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη προς τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα από το βήμα της Βουλής κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το πολυνομοσχέδιο για το νέο μνημόνιο.



«Στον καταραμένο τόπο Μάη μήνα βρέχει και δεν γίνονται ποτέ σοβαρά πράγματα και γάμοι. Εσείς λοιπόν διαλέξατε έναν τέτοιο μήνα για να παντρευτείτε για πάντα τα μνημόνια τα προηγούμενα και τα επόμενα, θα πέρνατε διαζύγιο μνημόνια θεωρητικό και επικοινωνιακό με τα προηγούμενα μνημόνια και θα κάνατε ένα γάμο με το επόμενο μνημόνιο», ανέφερε η Λιάνα Κανέλλη στην αρχή της τοποθέτησής της.

 «Ήρθατε ως ελπίδα και πέσατε ως ακρίδα. Λέτε ότι θα φύγετε από επιτροπεία. Από ποια επιτροπεία φεύγετε; Δίνετε εξουσία στον υπουργό Οικονομικών να εφαρμόζει την πολιτική των επιτρόπων και θα την εφαρμόζει μέχρι τουλάχιστον το 75% του χρέους να αποπληρωθεί» σημείωσε η κ. Κανέλλη.

«Έρχεται ο Πρωθυπουργός στη Βουλή και μιλάει στους δημοσιογράφους, που είναι αλήτες, ρουφιάνοι δημοσιογράφοι, που βρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ, και τους λέει "too good to be true", είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό, για το δάνειο. Να σας πω εγώ ως δημοσιογράφος τι συμβαίνει; Τοo true to be good. Είναι πολύ αληθινό για να είναι καλό» πρόσθεσε η κ. Κανέλλη.
«Και που θα βγείτε στις αγορές τι θα κάνετε;» σημείωσε, μεταξύ άλλων, χαρακτηριστικά η Λιάνα Κανέλλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: