Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Ο ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΑΣ



Ευγένιος Ανδρικόπουλος


Πράγματι ήμουν σφιχτός σε σχέση με τον θάνατο στο Λονδίνο. Αγωνιούσα για τον γιο μου που στα τριαντα δύο του χρόνια είναι επίκουρος στο πανεπιστήμιο της Βρετανικής πρωτεύουσας. Βεβαίως έχει παρέλθει της ηλικίας συνωστισμού σε συναυλίες αυτού του τύπου αλλά παρά τούτα δραπέτευσα των μαύρων σκέψεων μόνον όταν άκουσα τη φωνή του στο τηλέφωνο.

Τέλος καλό για μένα όχι όμως και για τους ανεξαρτήτως εθνικότητας γονείς 22 παιδιών που έχουν βυθιστεί στο πιο σκοτεινό πένθος. Γιατί έσπασε η ιεραρχία της ζωής. Πρώτα φεύγουμε εμείς κι ύστερα τα παιδιά μας. Θραύστης αυτής της κλίμακας φωτογραφίζεται ακαριαία από το καθεστώς πάντα ο ίδιος.

 
 Ο ισλαμοφασίστας. 

Διόλου τυχαίος ο  χαρακτηρισμός του αποπροσανατολισμού. Επειδή οι ηθικοί αυτουργοί ούτε φασίστες είναι μα μήτε και ισλαμιστές. Υπόκοσμος είναι. Καμόρα. Περί μιας χούφτας αβυσσαλέων προσώπων που εκφράζουν τον διεθνή ιμπεριαλισμό πρόκειται. Αυτοί είναι οι ηθικοί αυτουργοί των αποτρόπαιων εγκλημάτων που παρακολουθεί άναυδη η ανθρωπότητα. Μια δράκα χρυσοδάκτυλων αλλά νοητικά Χανσενικών που για τον προσωπικό τους πλουτισμό θυσιάζουν πανάκριβες νεανικές ζωές έχοντας επενδύσει τους βωμούς με θρησκευτικό μανδύα. 

Όχι παλιομαλάκες. 

Κανείς δεν γίνεται "μάρτυρας" υπό την υπόσχεση 72 παρθένων του θρησκευτικού οπίου. Είναι το ένστικτο της αυτοσυντήρησης που τον αποτρέπει. Θυσία γίνεται κάποιος που διαπιστώνει ότι του λεηλάτησαν εκτός από τον πλούτο του και κάθε ελπίδα επιβίωσης σε αυτή τη ζωή. 

Αυτός που έντρομος διαπιστώνει πως στο επόμενο βήμα του καραδοκεί η ρίψη του στον σκουπιδοφάγο του δυτικού νεροχύτη. 

Αυτός που του κονιορτοποιούν τα όνειρα με βόμβες απεμπλουτισμένου ουρανίου. 

Αυτός που του απαγχονίζουν τις φιλοδοξίες στην εξέλιξή του με τα σχοινιά της αιχμαλωσίας του. Ανεξαρτήτως αν πρόκειται για Μωαμεθανό Χριστιανό Ινδουϊστή Βουδιστή και όποιο άλλο ναρκωτικό έχει επινοήσει ως εσωτερική του αντανάκλαση ο άνθρωπος, προκειμένου να μεταφορτώσει τις δικές του ενοχές για τη καταστροφή του. 

Αυτός που εννεός παρακολουθεί την ιστορία να επαναλαμβάνεται ως φάρσα με τους σύγχρονους σταυροφόρους να τον πνίγουν σε μια λάσπη από άμμο και αίμα για τα "γεωστρατηγικά" συμφέροντά τους. 

Αυτός που κοινωνικά είναι ήδη νεκρός και δεν του υπολείπεται παρά μια κραυγή σαν το ουρλαχτό της ερήμου: Αποθανέτω η ψυχή μου μετά των "άλλων φίλων" και όχι των αλλοφύλων! 

Επειδή περί των φίλων του πρόκειται. 

Συνεργάτης και συναίτερος του Μπιν Λάντεν ήταν ο Μπους που ξαφνικά ανακάλυψε ότι είναι η υπ' αριθμόν απειλή για τον πλανήτη. 

Συνεργάτες και συναίτεροι της Ευρωπαϊκής φιδοφωλιάς ήταν οι Σαντάμ και Καντάφι που αιφνιδίως αποκάλυψαν ότι τους απειλούν τη χλωρίδα των Άλπεων με τα "χημικά" του πρώτου. Το πετροδολάριο του χρηματοπιστωτικού πλιάτσικου Σαουδοαμερικανική επινόηση ήταν. 

Ποιους επομένως πλην των γνωστών προθύμων του "ναιναικισμού" επιχειρούν να εμπαίξουν; 

Εμείς δεν μασάμε. 

Γνωρίζουμε καλά τι σέρνει η δηλητηριώδης ουρά αυτής της ελεγχόμενης τρομοκρατίας. 

Την απόκρυψη των αλλεπάλληλων οικονομικών μέτρων του λαϊκού αφανισμού που δεν αφορούν αποκλειστικά το πειραματόζωο Ελλάς. Αλλά ολάκερη την ανθρωπότητα που πλέον έχει να επιλέξει μεταξύ της ζωής και των ερειπίων για να επιβιώσουν οι κατά τους ιμπεριαλ(η)στές απολύτως απαραίτητοι. 

Δηλαδή οι κλώνοι τους..........

                                                   Αυτοκτονούν αλλά δεν το ξέρουν .

Δεν υπάρχουν σχόλια: