Τρίτη 30 Μαΐου 2017

ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ


 
Ευγένιος Ανδρικόπουλος

Πεμπτοφαλαγγίτικη αντεπίθεση κατά του σκλαβωμένου λαού σε δύο μέτωπα,  εξαπέλυσαν τα Μέσα Μαζικών Εγκλημάτων. Τρομοκρατημένοι από το κύμα οργής χιλιάδων ανώνυμων και κυρίως επώνυμων χρηστών του διαδικτύου κατά του επισημου τοκογλύφου, σφυροκοπούν δυο μέρες τώρα το πεδίο πολιτικών μαχών στοχεύοντας αρχικώς: 

Στην αγιογράφηση του Παπαδήμου και δευτερευόντως στη λοιδορία των θυμάτων του. 


Τον πρώτο λούζοντάς τον υπό την προκλητικά αηδή προπαγάνδα του αρχιτέκτονα θεμελιωτού ενός νομίσματος καρτούν – το ευρώ- και τους ανυπεράσπιστους δεύτερους, να στολίζονται υπό την ύβρη των πρωτόγονων λαϊκιστών..   Τίνος τώρα τα ταπεινότερα των ενστίκτων (ο ορισμός του λαϊκισμού που  προπαγανδιστές αγνοούν) κολακεύει ο λαός εκδηλώνοντας τον θυμό του, είναι κάτι που μόνον οι αναλφάβητοι μαλέληδες φαντασιώνονται.

Δυστυχώς γι αυτούς οι εποχές της μονοσήμαντης και αποκλειστικής ενημέρωσης παρήλθαν ανεπιστρεπτί. Πλέον ό,τι ρίχνουν κάτω προκαλεί θόρυβο στις διαδικτυακές πλατείες και δεν μένει αναπάντητο. Στη βάση αυτής της λογικής συγκέντρωσα από το αρχείο μου όλη τη δράση αυτού του τραπεζικού αυλάρχη έτσι ώστε να φορτώσετε τον σκληρό σας με αποδείξεις για τα εθνικά εγκλήματά του..  Εγκλήματα που ο ίδιος ομολογεί πριν καν τα διαπράξει!! Αρχής γενομένης από ένα άρθρο του στο ΒΗΜΑ και τους Financial Times την 23/10/ του σωτήριου έτους 2011 «Οι παγίδες που κρύβει το μεγάλο κούρεμα» τιτλοφορείτο και κατά το οποίο: 

Δήλωνε ευθέως και ευθαρσώς τα επικείμενα δεινά που θα επέφερε στην οικονομία γενικώς και στις τράπεζες όπως και στα ασφαλιστικά ταμεία ειδικώς, το κούρεμα των ομολόγων. 
Ω ναι !! Επρόκειτο περί  του ιδίου προσώπου που αναλαμβάνοντας καθ' υπόδειξη του Μπαρόζο και κατ’ εντολή των Γερμανών (περί αυτής της δημοκρατίας τσίρκο ομιλούμε) τη θέση του πρωθυπουργού, πραγματοποίησε –από κοινού με το άλλο το καθεστωτικό απόπλυμα τον Βενιζέλο- μια θεαματική αναστροφή και μάλιστα στη πλέον σκληρή της εκδοχή.  Με όλες τις καταστροφικές συνέπειες τις οποίες λίγο πριν ο ίδιος είχε επισημάνει.   

Υπήρξε δε τόσο αδίστακτος που αντιστρέφοντας ασύστολα το μαύρο σε άσπρο παρουσίασε τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης αναδιάρθρωσης ως κυβερνητική επιτυχία!! 

Μόνο που δυστυχώς για τον ελληνικό λαό τα τερατουργήματά του δεν σταματούν εδώ. 

Το αμέσως επόμενο διάστημα και κατά τα πρότυπα ενός Πετέν παρέδωσε την Ελλάδα και τους Έλληνες στους τοκογλύφους υπαγάγοντας το χρέος στο αγγλικό δίκαιο. Ως την αποφράδα εκείνη μέρα υπαγόταν αυτό στο Ελληνικο που σήμαινε ότι: 

Η Βουλή των Ελλήνων είχε δικαίωμα να ψηφίσει τη μη πληρωμή των ομολόγων, ή την αλλαγή της ημερομηνίας λήξης τους. Στη βάση αυτής της μεταφοράς κινδυνεύει σήμερα σύμπασα η δημοσια και ιδιωτική περιουσία από το κύμα των κατασχέσεων το οποίο έχει ήδη ξεκινήσει. 

Και ως να μην του επαρκούσε αυτό έθεσε σε λειτουργία τη Βενιζέλεια μηχανή κουράς σύριζα των αποθεματικών από τα ασφαλιστικά ταμεία που τηρούνταν στην τράπεζα της Ελλάδας. (Μάρτιος 2012, υπό την προτροπή του Βενιζέλου και τη σύμπραξη του Προβόπουλου). Διά της πράξης του αυτής διέλυσε κατά κυριολεξία το ασφαλιστικό σύστημα της Ελλάδας, αφού μέσα σε μία νύχτα έκαναν φτερά 17 δισ ευρώ. Η λεηλασία των χρημάτων αυτών οδήγησε σε σφαγή των συντάξεων κατά τα χρόνια που ακολούθησαν.



 Για να ολοκληρώσει το προμελετημένο έγκλημά του με την τελευταία πράξη του δράματος για τον ελληνικο λαό.  Εξαίρεσε από το PSI του 2012 (το κούρεμα των ομολόγων) των 75 δισ. ευρώ που είχε αγοράσει από τις γαλλογερμανικές τράπεζες η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, σε τιμές γύρω στο 65% της αξίας τους. Πρόκειται ο άθλιος για τα ομόλογα που σήμερα εξοφλούμε στο 100% της αξίας τους, καταβάλλοντας επιπροσθέτως τους τόκους με το επιτόκιο που φέρουν (μεταξύ του 6,2% και του 6,5%)..... 

Κι όμως. Για τον άκληρο (όπως σχεδον όλη η παγκοσμιοποιημενη ηγεσία της ευρώπης) αυτό τύπο δεν κινήθηκε καμιά αυτόφωρη διαδικασία σύλληψης και παραπομπής του σε δίκη υπό τη ταπεινωτική κατηγορία της εσχάτης προδοσίας, αλλά αντιθέτως:  Δαφνοστεφανώθηκε από την Ελληνική Πολιτεία που τον ενθρόνισε μεταξύ των ομοίων του στη κορυφαία συστημική πολυθρόνα. Του προέδρου της Ακαδημίας των Αθηνών.. 

Καμιά πρωτοτυπία. Πρόκειται για το βήμα που έχει κατ' επανάληψη αυτή ακολουθήσει με όλους του τύπου Παπαδήμος ή Συγγρός "εθνικούς ευεργέτες".  

Και διηγώντας τα να κλαις.. Ή μήπως να πάρεις το σφυροδρέπανο που και μόνο στη θέα του γίνονται κάθιδροι;


Δεν υπάρχουν σχόλια: