Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ-ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ

Αυτό είναι το μυστηριώδες «διαστημικό αεροπλάνο» των ΗΠΑ (Video) - Media
 ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ-ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ


Επανεμφανίστηκε μετά 718 ημέρες και κάποιοι μιλούν για κατασκοπευτική αποστολή ή δοκιμές άγνωστων όπλων σε τροχιά πέριξ της γης 


Προσωπικά η ιστορία μου θυμίζει το Χολυγουντιανό βήμα στο φεγγάρι δεδομένου πως εξ όσων είναι επισήμως γνωστά οι ΗΠΑ βρίσκονται ..αιώνες πίσω από την ουρά της Ρωσίας σε ότι αφορά τη παραμονή στο διάστημα.. Το ζήτημα είναι τι επιδιώκεται δια της περιφοράς της συγκεκριμένης είδησης...
Με πολύ θόρυβο το μυστηριώδες «διαστημικό αεροπλάνο» της πολεμικής αεροπορίας των ΗΠΑ, το Χ-37Β προσγειώθηκε στη διαστημική βάση Κένεντι στη Φλόριντα, μετά από δοκιμαστική πτήση.
Μάλιστα, έκανε τόσο θόρυβο που προκάλεσε ανησυχία σε περίοικους ακόμα και σε μεγάλη απόσταση από το χώρο προσγείωσής του.
 
Το Χ-37Β το οποίο μοιάζει με μικρό αεροσκάφος, μπορεί να πετά σε τροχιά πάνω από τη Γη και να πραγματοποιεί πτήσεις σαν κανονικό αεροσκάφος. Θεωρείται, δε, ως ο αντικαταστάτης των διαστημικών λεωφορείων.
Πάντως, μυστήριο καλύπτει την αποστολή του σε τροχιά, καθώς, ναι μεν η ΝΑSA υποστηρίζει ότι έμεινε στο διάστημα για 718 μέρες προκειμένου να κάνει δοκιμές αντοχής, ωστόσο, οι «κακές γλώσσες» λένε ότι το «διαστημικό αεροπλάνο» κάνει κατασκοπευτικές αποστολές ή δοκιμές μυστικών όπλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: