Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

ΤΟ ΙΩΒΗΛΑΙΟ

news327b Ανωνύμου του Έλληνος


Έρχεται μεγάλο ιωβηλαίο: 2021! Όχι της χαμένης επανάστασης, αλλά των σχεδιασμών των ξένων αφεντάδων, που απαιτούν άμεση και σύμφωνα το πρόγραμμα ολοκλήρωση του φρικτού πειράματος Γκραικυλία!

 Θέλουν μέχρι το έτος αυτό να γίνεις Βουλγαρία ή Ρουμανία




Μισθοί 350 ευρώ (αν υπάρχει δουλειά) και συντάξεις 300 (αν προλάβεις να γεράσεις)! Τζάμπα σε έχουνε σκλάβο, 400 στους Τούρκους και 200 στους Ευρωπαίους και Αμερικάνους. Πρέπει να κάνεις και συ θυσίες για την μεγάλη τιμή να είσαι «Δυτικός». 

Τ΄ αφεντικά δεν υπολογίζουν συμβολισμούς, αλλά δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας! Δεν θα πρόκειται να παρθούν νέα μέτρα, διακηρύττει ο Θαλαμοφύλακας - Πινόκιο κι η μύτη του κοντεύει να φτάσει στην Κωνσταντινούπολη –συγνώμη, ανήκουμε στην Δύση, να πάει ίσα με τις Βρυξέλλες

Για όποιον δεν κατάλαβε ακόμα αυτά που εδώ και τουλάχιστον τρεις μήνες έχουμε γράψει σε αυτό το μετερίζι, τα νέα μέτρα για φέρετρο έχουν επίκεντρο τις συντάξεις.

Να δούμε –λένε οι ξένοι επιβήτορες της Γκραικυλίας- τί θα γίνει αν κόψουμε το δεκάρικο, που δίνει κάθε μέρα στον εγγονό η γιαγιά στον εγγονό; Θα σταματήσει η... χρηματοδότηση νεοπαγών οικογενειών από συντάξεις γονέων και παππούδων, όταν αυτές είναι γλίσχρο φιλοδώρημα; Μην το ξεχνάτε: 

Το πείραμα θα πάει μέχρι τέλος.

 Μέχρι να πεθάνει το πειραματόζωο, η μόνη λύτρωσή του, εφόσον κοιμάται και δεν ξεσηκώνεται να αποτινάξει τον ζυγό της σκλαβιάς του. Γιατί είμαι βέβαιος, ηλίθιε, διεφθαρμένε και δια της οθόνης πολλαπλώς ψεκασμένε όχλε, ότι θα μείνεις απαθής ακόμα και στον αργό, βασανιστικό σου θάνατο; 

Στήνονται διάφορα κόλπα με κοινό παρανομαστή τελείωσε ο χρόνος για τον τρέχοντα δοσίλογο θαλαμοφύλακα, πρέπει να έρθει επόμενος να κάνει την δίχρονη το πολύ τρίχρονη θητεία του, με όπλο και μοχλό διαδοχής τη περίφημη αξιολόγηση!

Δεν υπάρχουν σχόλια: