Τετάρτη, 3 Μαΐου 2017

ΙΔΟΥ Ο ΒΑΡΩΝΟΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ

Ποιος είναι ο βαρόνος της νύχτας που εκτέλεσαν στα Γλυκά Νερά - Media
 ΙΔΟΥ Ο ΒΑΡΩΝΟΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ


 Ευτυχώς που εφευρέθηκαν τα ρεβόλβερ και μας έφεραν όλους από ίσα αφετηρία είχε πει ο Τζων Γουέην.. αλλά μάλλον δεν τον έχουν ακούσει.. Ένας νέος κύκλος αίματος φαίνεται ότι ανοίγει στον χώρο της νύχτας μετά την εκτέλεση του βαρόνου της νύχτας Βασίλη Γρίβα, έξω από δημοτικό σχολείο στα Γλυκά Νερά.

Ο διάσημος στον αστερισμό της νύχτας μπράβος ήταν το δεξί χέρι αρχινονού, ο οποίος σύμφωνα με το bloko.gr βρίσκεται στις φυλακές και πολύ πρόσφατα είχε γίνει θύμα απόπειρας δολοφονίας, όταν επίσης κρατούμενος υπήκοος Αλβανίας, του κάρφωσε αιχμηρό μεταλλικό στο λαιμό και γλίτωσε από θαύμα.Όπως πιθανολογείται, η εντολή εξόντωσης δόθηκε είτε μέσα από τη φυλακή είτε εκτός αυτής από αρχηγικά μέλη αντίπαλης συμμορίας.

 Ο 50χρονος bodybuilder Βασίλης Γρίβας θεωρείτο ως ένα από τα ηγετικά μέλη ομάδας «νονών» της νύχτας που είχε θανάσιμη κόντρα με αντίπαλη ομάδα την περασμένη δεκαετία.
Το 2010, μάλιστα, σε δικογραφία για κύκλωμα της νύχτας υπήρξε διάλογος μεταξύ του συγκεκριμένου ανθρώπου και ενός άλλου μπράβου στον οποίο γινόταν αναφορά για την αμοιβή τους για μια δολοφονία.

Επίσης ήταν καταζητούμενος για διάφορες υποθέσεις, είχε καταδικαστεί σε επτά χρόνια κάθειρξη για διάφορα αδικήματα και το 2011 είχε παραδοθεί μόνος του στην 4η ανακρίτρια Πειραιά πηγαίνοντας με ταξί.


Δεν υπάρχουν σχόλια: