Τετάρτη, 31 Μαΐου 2017

ΒΙΤΑΛΗ : ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΣΦΥΡΙΖΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ !


Η Βιτάλη «πυροβολεί»: Η Πάολα δείχνει τον κ@λ@ της και ο Ρέμος είναι ένα τίποτα  - Media ΒΙΤΑΛΗ : ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΣΦΥΡΙΖΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ !


"Η Πάολα βγάζει τον κώλο της η άλλη το τέτοιο της ο Ρέμος είναι ένα τίποτα.."


Επιτέλους.. Κάποιος μίλησε.. Καιρό γράφουμε από εδώ για την τσιφτετελορόκ των αυτιστικών αλλά μας αποδίδουν εμπάθεια.. Καταλάβετέ το. Έχουν όλα βιομηχανοποιηθεί με προϊόντα που έχουν ημερομηνία λήξης.. 
Με ιδιαίτερα καυστικά λόγια αναφέρθηκε η λαϊκή τραγουδίστρια Ελένη Βιτάλη στη σύγχρονη λαϊκή σκηνή αλλά και για αγαπητούς καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής.
Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω» η κα Βιτάλη είπε χαρακτηριστικά: 

«Δεν μου αρέσει καθόλου η σημερινή λαϊκή σκηνή που είναι λίγο ποπ, δεν είναι λίγο τίποτα. Έχει κίνδυνο να χαθεί η ελληνική μουσική, πες μου τι σφυρίζεις να σου πω τι ψηφίζεις. Έχει μεγάλη σχέση τι ακούμε. Θεά εδώ θεά εκεί. Η Πάολα…βγάζει τον πισινό της, η άλλη βγάζει το εκείνο της…Αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα, αλλά πάντα υπήρχαν τα παρατράγουδα!»

Όσο για το αν υπάρχουν ταλέντα που μπορεί να διαγράψουν αξιόλογη πορεία στη μουσική είπε: «Βεβαίως. Είναι εξαιρετικά ταλέντα. Σχήματα. Γκρουπάκια.  Αλλά βγαίνει ο Ρέμος και τα ρεμάκια του. Δεν είναι παραμυθία, μία πλασματική παράλληλα πραγματικότητα που λέγεται Ρέμος. Δεν έχω τίποτα με το παλικάρι, αλλά κακά τα ψέματα, ούτε καλός τραγουδιστής είναι ούτε τίποτα. Λέω δεν είναι καλός τραγουδιστής. Δεν λέω ότι δεν είναι καλός άνθρωπος», τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: