Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

ΟΙ ΕΙΛΩΤΕΣ ΤΗΣ ΓΡΑΙΚΥΛΙΑΣ

333b
 Ανωνύμου του Έλληνος

Σου κρύβουν, ηλίθιε, διεφθαρμένε και ψεκασμένε δια της οθόνης όχλε, ότι μετά το κλείσιμο της υποτιθέμενης αξιολόγησης (πρόσχημα για να σου ρουφάνε το αίμα τα σκουλήκια οι Ευρωπαίοι του Δ΄ Ράιχ), τον Σεπτέμβριο – Νοέμβριο ετοιμάζεται η καινούρια με τα πασίγνωστα κόλπα.

 Θα μπλοκαριστεί και αυτή από τα ξένα αφεντικά επειδή τάχα θα κάνουν αντίσταση τα ντόπια τους τσι(π)ράκια,
είτε είναι ροζέ είτε μπλε), θα αρχίσουν διαπραγματεύσεις (θα πίνουν σαμπάνια σχεδιάζοντας πώς θα την φέρουνε καλύτερα στους μαλάκες!) και να τα νέα μέτρα για φέρετρο! Ξέρεις ποια θα είναι; Στα λέω για να μην το παίζεις ανήξερος! Ξέχασες μήπως ότι εδώ και δέκα μήνες σε είχα ενημερώσει για το τέταρτο Μνημόνιο;
 
Μόλις περάσουν στην Βουλή οι νόμοι με το τέταρτο Μνημόνιο, έρχεται τον Σεπτέμβριο, το πολύ μέχρι τον Νοέμβριο, καινούρια αξιολόγηση, ώστε τα ξένα αφεντικά να επιταχύνουν την εφαρμογή του.

 Νέα δήθεν αδιέξοδα, φόβοι έξωσης από το νεοναζιστικό ευρώ και για αυτό θα επιβληθεί από το 2018 η ισχύς όλων των θηριωδών περικοπών σε συντάξεις, η μείωση στο αφορολόγητο και στις λοιπές... υπερβολικές παροχές, που δεν δικαιούνται να έχουν οι είλωτες Γκραικυλίας, συν το ολοκληρωτικό ξεπούλημα των οργανισμών κοινής ωφέλειας (θα πεις το νερό νεράκι, ηλίθιε κοιμισμένε)! Στην περίπτωση, που δεν ψηφίζονταν στην Βουλή τα μέτρα για φέρετρο, ουδείς λόγος αδυναμίας θα συνέτρεχε..! 

Θα γίνουν εκλογές και μέχρι το τέλος του 2017 θα φας στην μάπα Τέταρτο και Πέμπτο Μνημόνιο μαζί. Πώς το λένε αυτό στην καταναλωτική σου ψύχωση; Οικογενειακή συσκευασία; Έχουν οι ξένοι ρεζέρβα και τον ΚΟΦΤΗ. Μπορεί να μπει σε δράση και από το τέλος του 2017! Ξέχασες τον ΚΟΦΤΗ; Για αυτό είμαι εγώ, να στον θυμίζω!

Δεν υπάρχουν σχόλια: