Τρίτη 2 Μαΐου 2017

ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΝΕΟΝΑΖΙΣΜΟΥ

 Ανωνύμου του Έλληνος

Σεβντάς κι αυτός του όχλου της Γκραικυλίας για τις εξελίξεις στην Τουρκία! Ούτε για τις ειδικές αποστολές (κατ’ εντολή των ξένων αφεντικών) να φέρουν... στον ίσιο δρόμο της δημοκρατίας και τους Τούρκους, να τους γλυτώσουν από τον «σουλτάνο», όταν αυτοί έχουν στον σβέρκο για σχεδόν 600 χρόνια ξένους επιβήτορες!
εσωτερικές φρικώδεις εξελίξεις χύνονται τόσα (κροκοδείλια) δάκρυα! Έχουν λύσει όλα τα προβλήματα και αναλαμβάνουν


Τί κι αν από την μια όχθη του Αιγαίου υπάρχει ένα κυρίαρχο, ανεξάρτητο κράτος, μια ισχυρή περιφερειακή δύναμη και από την άλλη μια χρεοκοπημένη αποικία, αθλιέστατο πειραματόζωο! Σταυροφόροι της νεοναζιστικής... δημοκρατίας του Δ’ Γερμανικού Ράιχ, που λέγεται κατ’ ευφημισμόν Ευρωπαϊκή Ένωση! Τί κι αν ψήφισε πάνω από 80% του πληθυσμού, όταν οι πλειοψηφίες στο Δ’ Ράιχ είναι «πέτσινες» της τάξεως του 40 - 60% των κατοίκων κάθε χώρας!

Τί κι αν έγινε σκληρό ντέρμπι, μόλις 51,5% έναντι 48,5 επικράτησε ο Ερντογάν, όταν εδώ με χίλια βάσανα, μόλις με το δημοκρατικότατο και συντριπτικό 35% ανέδειξαν οι ξένοι αφεντάδες έναν προκλητικά ημιμαθή καριερίστα, που εμφορείται και δρα με τις αρχές του πολιτικού τσογλανισμού και πουλά ακόμα και την μάνα του για να μείνει για λίγες ακόμα εβδομάδες στην καρέκλα του θαλαμοφύλακα.

Ούτε τα προσχήματα κράτησαν τα εγχώρια βαποράκια, που αποκαλούνται, πάλι κατ’ ευφημισμό, δημοσιογράφοι. Με μια φωνή, ταυτοπροσωπία, που έλεγε και ο γελωτοποιός της ρωμιοσύνης Χάρρυ Κλυνν. Διχασμένη χώρα η Τουρκία. Τί λέτε, ωρέ, άθλιοι γερμανοτσολιάδες; Τουλάχιστον είναι «χώρα» και όχι πειραματόζωο και αποικία! Τους καημένους τους Τούρκους! Πραγματικά είναι για... λύπηση! Έχουν ακόμα ηγέτες, έστω και «μονόφθαλμους», που βασιλεύουν ανάμεσα στους τυφλούς φασουλήδες του Δ’ Ράιχ και όχι ξενόδουλες μαριονέτες, που κάνουν κωλοτούμπες προς τέρψη των αφεντικών.

Και πού; Σε μια περιοχή, που παίζονται ένα σωρό μεγάλα και δολοφονικά παιχνίδια του Ιμπεριαλισμού και του Παγκόσμιου Κεφαλαίου! Δεν έχουν –άμοιροι Τούρκοι!- πρώτη... φορά αριστερά, να κάνει το ΟΧΙ (63%) ΝΑΙ με καινούρια επαχθέστατα Μνημόνια! Χώρια, που έγινε νοθεία στο δημοψήφισμα! Δεν έχουν οι κακομοίρηδες την μεγάλη... δημοκρατική (καλπονοθευτική) εμπειρία της Δύσης!

Δεν υπάρχουν σχόλια: