Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Η ΜΕΛΑΝΙΑ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ..


Κάτι δεν πάει καθόλου καλά: Νέα αντίδραση της Μελάνια κατά την άφιξη Τραμπ στη Ρώμη (Video) - Media Η ΜΕΛΑΝΙΑ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ..


Φανταστείτε για τι άλλο θα έχει εκδώσει απαγορευτικό !!


Ξέρω ότι τους δικούς μας αναγνώστες ελάχιστα τους ενδιαφέρει αλλά έχει πλάκα.. Πλέον το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ κινδυνεύει να μετατραπεί σε αντικείμενο μελέτης, όχι δημοσιογράφων και πολιτικών αναλυτών, αλλά συμβούλων γάμου.


Μετά την έντονη αντίδραση της Μελάνια Τραμπ, κατά την άφιξη του προεδρικού ζεύγους στο Ισραήλ, η οποία προκάλεσε έντονο σούσουρο, υπήρξε και νέο κρούσμα... νεύρων κατά την επίσκεψή του στη Ρώμη.
Αυτή τη φορά, μάλιστα, το βίντεο δεν κρύβει με... τίποτα την άρνηση της Μελάνια να δεχθεί το χέρι του Ντόναλντ Τραμπ, μόλις βγαίνουν από το Air Force One, το οποίο έχει προσγειωθεί στη Ρώμη.

Ήδη, αναλυτές της γλώσσας του σώματος προσπαθούν να εξηγήσουν τη συμπεριφορά της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, ωστόσο, οι κακές γλώσσες λένε ότι οι σχέσεις Ντόναλντ και Μελάνια δεν είναι και στα καλύτερά τους, ιδίως από τη στιγμή που ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ μετακόμισε στον Λευκό Οίκο.
Για να δούμε αν η συνάντηση με τον Πάπα Φραγκίσκο φέρει καταλαγή στις σχέσεις του ζεύγους...

Δεν υπάρχουν σχόλια: