Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ: ΤΡΑΒΗΞΕ ΜΙΑ SELFIE ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΣΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

Φρίκη: Έβγαλε σέλφι και αυτοκτόνησε στο «Ναυάγιο» (Photos) - MediaΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ: ΤΡΑΒΗΞΕ ΜΙΑ SELFIE ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΣΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
 
 
Είναι πράγματι εφιαλτικό το πόσο εύκολα παραδίδουν τη ζωή τους νέοι άνθρωποι αλλά όχι και ανεξήγητο..
 
Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Ζακύνθου ένα δραματικό περιστατικό που συνέβη στην περίφημη παραλία του νησιού, το διάσημο σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου «Ναυάγιο».
 
Συγκεκριμένα, οι Αρχές του νησιού επιβεβαίωσαν ότι το απόγευμα της Παρασκευής ένας νεαρός άνδρας αφού έβγαλε σέλφι στο περίφημο σημείο, άφησε τα πράγματά του στην άκρη και πήδηξε στο κενό από την εξέδρα που βρίσκεται πάνω από το «Ναυάγιο».
 
Όπως αναφέρει το σάιτ imerazante.gr, λίγο μετά το μεσημέρι o νεαρός άνδρας έγινε αντιληπτός από διερχόμενους να κάνει βόλτες πάνω-κάτω στο σημείο μπροστά από την εξέδρα. Έδειχνε προβληματισμένος και όσες φορές και εάν τον προσέγγισαν δεν έδωσε κάποια απάντηση.
 
Λίγο αργότερα και μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτων άφησε το σακίδιο και το μπουφάν του στο έδαφος, γύρισε με πλάτη στο διάσημο «Ναυάγιο» και αφού έβγαλε μια selfie έπεσε στο κενό.
 
Οι αρχές που πραγματοποιούν έρευνα στην περιοχή δεν έχουν καταλήξει αν η μοιραία πτώση του άνδρα πρόκειται για αυτοκτονία ή εάν παραπάτησε, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο γκρεμό.
 
Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Πυροσβεστικής, ενώ από το σημείο απ' όπου ο άνδρας έπεσε στο κενό διακρίνεται το άψυχο σώμα του πάνω στην αμμουδιά να βρέχεται από το θαλάσσιο κύμα.

 










 

Δεν υπάρχουν σχόλια: