Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ Ο ΑΣΣΑΝΤ

Προκλητικός Άσαντ: Αν επικρατήσουν οι αντάρτες η χώρα θα «εξαφανιστεί» από τον χάρτη - Media

 Αν επικρατήσουν οι αντάρτες (γιατί ντρέπεται να πει οι αμερικανοί μισθοφόροι;) χώρα θα εξαφανιστεί από τον χάρτη..



Δηλώσεις στα συριακά μέσα ενημέρωσης έκανε ο Πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ λίγα εικοσιτετράωρα μετά την φονική επίθεση στην Ιμπντίλ.

Αν η συριακή κυβέρνηση χάσει τον πόλεμο που μαίνεται στη Συρία, η χώρα θα «σβηστεί από τον χάρτη», ενώ μια νίκη των τρομοκρατών θα είναι επίσης νίκη των κρατών που τους υποστηρίζουν, δήλωσε σε σημερινή του συνέντευξη στην κροατική εφημερίδα Vecernji List.
«Έχουμε μεγάλες ελπίδες και γίνονται μεγαλύτερες. Και αυτές οι ελπίδες βασίζονται στην αυτοπεποίθηση, διότι χωρίς αυτοπεποίθηση δεν θα υπήρχε ελπίδα», εξήγησε ο Άσαντ.

«Όπως και να έχει δεν έχουμε άλλη επιλογή από τη νίκη. Αν δεν κερδίσουμε αυτόν τον πόλεμο, αυτό θα σημάνει ότι η Συρία θα σβηστεί από τον χάρτη», τόνισε.
Σύμφωνα με τον Σύρο πρόεδρο, διάφορες χώρες, μεταξύ αυτών και κάποιες δυτικές, υποστηρίζουν τους τζιχαντιστές στη Συρία «άμεσα και έμμεσα», προσφέροντάς τους επιμελητειακή υποστήριξη, χρηματοδότηση και όπλα.
«Ουσιαστικά η νίκη μας κατά των τρομοκρατών θα είναι νίκη ενάντια σε όλες αυτές τις χώρες», εκτίμησε.

Παράλληλα ο Σύρος πρόεδρος σημείωσε ότι τα ενημέρωσης και οι πολιτικοί στη Δύση δυσκολεύονται ολοένα και περισσότερο να ελέγξουν τη ροή των πληροφοριών χάρη και στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης.

«Χάρη στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης έχει γίνει πιο δύσκολο για τους δημοσιογραφικούς ομίλους που συνδέονται με τις πολιτικές μηχανές στη Δύση να ελέγξουν τη ροή των πληροφοριών και των δεδομένων από όλο τον κόσμο. Αυτό που έχει αλλάξει στην Ευρώπη σήμερα είναι ότι η κοινή γνώμη γνωρίζει πολύ καλά ότι τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης και οι πολιτικοί λένε ψέματα», τόνισε ο Άσαντ.

Ο ίδιος εξήγησε ότι πολλοί άνθρωποι αναζητούν απαντήσεις σε ερωτήματα σχετικά με την κατάσταση στις χώρες της Μέσης Ανατολής.

«Όμως η κοινή γνώμη δεν γνωρίζει την πλήρη αλήθεια, γνωρίζει μόνο μέρος της αλήθειας και αναζητεί την αλήθεια για το τι συμβαίνει στη Συρία, τι συνέβη στη Λιβύη και τι συμβαίνει στην Υεμένη σήμερα. Έχει ερωτήματα σχετικά με τις σχέσεις μεταξύ των αξιωματούχων των χωρών τους και τα πετροδολάρια των χωρών του Κόλπου», κατέληξε ο Σύρος πρόεδρος.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: