Παρασκευή 14 Απριλίου 2017

Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΡΑΪΧ

news327c Ανυνύμου του Έλληνος

Όπως προκύπτει από αρχεία του Αντρέι Γκρομίκο, από την στιγμή, που νίκησαν οι Σοβιετικοί στο Στάλινγκραντ και τσάκισαν τους Ναζί, άρχισαν μανούβρες για το τί θα προκύψει στην μετά Χίτλερ εποχή!

 Από το 1945 και ύστερα η εκδίκηση έπαιρνε σάρκα και οστά με δημοκρατικοφάνη φερετζέ. Ως γνωστό, δυο είναι οι σύγχρονες οικονομικές γεωπολιτικές ολοκληρώσεις.

Η μια είναι πατρότητας του Στάλιν και του Δημητρόφ: Σε πρώτη φάση οικονομική ένωση όλων των σοσιαλιστικών χωρών, με όλες τις αυταπάτες και τα μεγάλα κουσούρια, που έκρυβε και αυτή η ουτοπία.


Η άλλη υπογράφεται από τον διαβόητο Γκαίμπελς: Να ενωθεί όλη η γη υπό το κνούτο του Γ΄ Γερμανικού Ράιχ.


Αυτό το τελευταίο είναι το πρόπλασμα, ο νονός, το σχήμα του Δ’ Γερμανικού Ράιχ.
Την φασιστική ιδεολογία του Γκαίμπελς πήραν ο Αμερικάνικος Ιμπεριαλισμός, το Κεφάλαιο και τα τσιράκια τους στην Ευρώπη και συγκρότησαν το Δ’ Ράιχ, αρχικά ως Ε.Κ.Α.Χ., κατόπιν Ε.Ο.Κ., Ε.Ε., Ευρωζώνη. Έπρεπε να ξεχαστεί η κληρονομιά του υπουργού προπαγάνδας του Χίτλερ! Παρατρεχάμενοι του Καπιταλισμού, της κακιάς ώρας οικονομολόγοι ανέλαβαν να εκσυγχρονίσουν τις ανοησίες του Γκαίμπελς, να κρύψουν την ναζιστική ουσία με δημοκρατικές σερπαντίνες και αναπτυξιακές μπούρδες. Ευτυχώς δεν το κατάφεραν και το δημιούργημά τους, όσο κυλά ο χρόνος, ζέχνει νεοναζισμό και απανθρωπιά. Την ζούμε στην Γκραικυλία. Στην νεοναζιστική παράγκα ο αέρας της ιστορίας φέρνει την στάχτη και την μυρουδιά καμένου κρέατος από τα κρεματόρια (για την ώρα τα παλιά, όχι σύγχρονα, που υπάρχουν και είναι πιο αποτελεσματικά)!
Ως άριστοι συνωμοσιολόγοι, που ωστόσο πέφτουμε μέσα σε ποσοστό 80%, έχουμε σχολιάσει επανειλημμένα και εμπεριστατωμένα το νεοβάρβαρο εγχείρημα του Δ’ Γερμανικού Ράιχ, συγκροτημένου κατ’ εντολήν του Αμερικάνικου Ιμπεριαλισμού και του Παγκόσμιου Κεφαλαίου. Πώς να φτιαχτεί η ασπίδα και το πυρηνικό δόρυ του Καπιταλισμού χωρίς χρηματοδότηση; Είχε ο Γκαίμπελς την απάντηση, με μια μικρή τροποποίηση – μασκαράτα προφανώς. Οι σύγχρονοι επιβήτορες της ανθρωπότητας θα ακολουθούσαν την πατροπαράδοτη οδό της ληστείας του πλούτου των υποτελών χωρών! Φόρος Προστιθέμενης Αξίας (Φ.Π.Α.) το νεοναζιστικό χαράτσι σε κάθε τι, που αναπνέει, παράγεται, καταναλώνεται! Κι ένα εξ ίσου παράλογα ισχυρό νόμισμα, εξ ίσου νεοναζιστικό, χειροπέδες στους λαούς, πλην της φασιστικής Γερμανίας, που παίζει τον ρόλο της ατμομηχανής (φυλακής) της Ευρώπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: