Τρίτη 11 Απριλίου 2017

ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ

news327a Ανωνύμου του Έλληνος

Πρέπει επειγόντως να γίνει Τρίτος Πόλεμος για να αποκατασταθεί επιτέλους, πιθανότατα από την φύση, όχι από τον άνθρωπο, η τρομερή και πρωτοφανέστατη ανωμαλία του Πρώτου και του Δεύτερου!

 Μέχρι τότε, κάθε λαός, κάθε δύναμη και αυτοκρατορία, που προκαλούσε πόλεμο, καταστροφή και τελικά ηττάτο κατά κράτος, εξαφανίζετο από προσώπου γης, τουλάχιστον ως κράτος και κατόπιν, αν επέμεινε στην διαλυτική παρουσία στην περιοχή της δράσης του, ως όχλος – λαός.


Με τους δυο Παγκόσμιους Πολέμους, όχι μόνο παραβιάστηκε ο χρυσός ιστορικός κανόνας, αλλά και ο ηττημένος αντί να σβηστεί από τον χάρτη, ως τσιράκι του Αμερικάνικου Ιμπεριαλισμού και του Παγκοσμίου Κεφαλαίου στήθηκε στα πόδια, ενισχύθηκε σκανδαλωδώς και αναγορεύτηκε ως κεχαγιάς και νταβατζής των ψοφοδεών νικητών, που δεν τόλμησαν να παίξουν τον ρόλο τους!

Χρησιμοποίησαν ο Ιμπεριαλισμός και το Κεφάλαιο τον μεγάλο ηττημένο, αν και προκάλεσε στην γη και στην ανθρωπότητα την μεγίστη παρά ποτέ καταστροφή, ως μαριονέτα και αιχμή κρούσης των νέων άθλιων επιθετικών και επεκτατικών σχεδίων τους. Από την δική της πλευρά η Γερμανία παίζοντας αυτόν τον ρόλο ονειρεύεται πάντα την μεγάλη εκδίκηση.

Αυτήν την επέτειο της επανίδρυσης της (νεο)Ναζιστικής λαίλαπας της ανθρωπότητας γιορτάζουν, Σάββατο 25 Μαρτίου, στην Ρώμη, στην πρωτεύουσα του εταίρου του Χίτλερ, Μουσολίνι (τίποτα τυχαίο, μέσα στο τυχαίο, όλες οι εταίρες έχουν την ίδια αποκρουστική μούρη!), στο Δ’ Γερμανικό Ράιχ, που αποκαλείται κατ’ ευφημισμόν Ευρωπαϊκή Ένωση και Ευρωζώνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: