Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΑΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ

news327aΑνωνύμου του Έλληνος

Ανάγκη πάσα να γίνει Παγκόσμιος Πόλεμος επειδή η ανθρωπότητα όχι μόνο δεν δύναται να λύσει αυτή την ανισορροπία και ανισομέρεια, αλλά και με παροιμιώδη απληστία την εντείνει μέχρι να διαλυθεί το παν!

Ως πότε οι φτωχοί θα γίνονται όλο φτωχότεροι και οι ελάχιστοι πλούσιοι θα καρπώνονται ασύδοτα τον ιδρώτα του πλανήτη, λες και θα τα πάρουν όλα στον τάφο τους;  

Μέχρι να φάει ο ένας τον άλλο!


Απλώς όσο αργείς, Πατέρα Πόλεμε, να ενσκήψεις τόσο πιο καταστροφικός θα είσαι! Θα συνεχιστεί ο πολιτισμός με τόξα! Μα είναι υπολογισμένο, λένε καπιταλιστικά πιθηκάκια με τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια τους, ότι στο άμεσο μέλλον θα ζούμε λόγω τεχνολογίας πάνω από 100 χρόνια.

Βιβλίο γράφω με αντεπιχειρήματα. Μια πενιά μόνο! Το φαινόμενο διαρκούς διαστολής – βίαιας διαστολής και κατάρρευσης – επανέναρξης νέου σπειροειδούς κύκλου ισχύει για την ώρα παντού στο σύμπαν.


«Απλώς» δεν θα είναι άνθρωπος το ζωντόβολο, που θα κάνει τα πάντα εικονικά χαϊδεύοντας οθόνη και θα πεθαίνει στα είκοσί του χρόνια από καλπάζουσα, καθολική ατροφία του σώματος, του μυαλού, της ενέργειάς του.

Μέχρι να γίνει πάλι μαλάκιο και κατόπιν ανόργανη ύλη για να αρχίσει νέος έμβιος κύκλος. Εκτός αν μας λυπηθεί ο Πατέρας Πόλεμος και προσθέσει νέους εμβόλιμους κύκλους στο επίγειο παιχνίδι του σύμπαντος άνθρωπος και πέτρας.

Αργεί, όμως, το τυχαίο, και αν συνεχιστεί αυτό είναι μεγίστης απορίας άξιο τί λογής μαγιά θα μείνει για την συνέχεια...

Δεν υπάρχουν σχόλια: