Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

ΕΠΕΙΔΗ... ΕΠΕΙΔΗ.. ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΠΑΤΕΡΑ ΠΟΛΕΜΕ..

 ΕΠΕΙΔΗ... ΕΠΕΙΔΗ.. ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΠΑΤΕΡΑ ΠΟΛΕΜΕ..

Ανωνύμου του Έλληνος

Γιατί πρέπει να γίνει Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος, να μη μείνει τίποτα όρθιο, ν’ ανασάνει επιτέλους η γη και να ξαναρχίσει η ζωή από την αρχή; Επειδή οι 2.000 πιο πλούσιοι στον κόσμο έχουν περιουσία πάνω από 7,67 τρισεκατομμύρια και ουδεμία υπάρχει αμφιβολία ότι την έκαναν με τον ιδρώτα του προσώπου τους!


Τα στοιχεία είναι του περιοδικού Forbes.

Προστίθεται ότι οι δισεκατομμυριούχοι αυξήθηκαν φέτος κατά 13%. Πέρσι ήταν 1.810 και φέτος αριθμούν 2.043. Πολύ απλό να το διαβάζεις, τραγικό σφόδρα να το ζεις. Τρελαίνεσαι μόλις σκεφτείς (υπάρχουν ακόμα άνθρωποι, που έχουνε μυαλό αντί οθόνη!) πόσα εκατομμύρια τόνους αθώου αίματος δισεκατομμυρίων φτωχών κατανάλωσαν τα ελάχιστα βρωμερά σκουλήκια για να γίνουν Κροίσοι ή για να αυξήσουν θεαματικά την περιουσία τους.

Πρέπει να γίνει γενικευμένος πόλεμος να καθαρίσει ο πλανήτης από την σαβούρα του ανθρώπου γιατί ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΠΑΙΔΙΑ πεθαίνουν την πρώτη μέρα της ζωής! Γιατί ο πλουσιότερος της λίστας Forbes, «παράγει» πληροφορική, έχει περιουσία 86,8 δισεκατομμύρια δολάρια, όταν δεκάδες εκατομμύρια παιδιά δεν έχουν τροφή και νερό, ενώ αυτός ο άθλιος θησαυρίζει πουλώντας αέρα κοπανιστό.

Τα στοιχεία της Unicef είναι συγκλονιστικά: Έως το 2030 πάνω από 167 εκατομμύρια παιδιά θα ζουν στον κόσμο σε απόλυτη φτώχεια, 69 εκατομμύρια παιδιά κάτω των 5 ετών θα πεθάνουν το διάστημα 2016 – 2030 και 60 εκατομμύρια θα είναι εκτός σχολείου. Επειδή 750 εκατομμύρια ανήλικες το ίδιο διάστημα θα παντρευτούν δια της βίας! Επειδή έως το έτος 2040 πάνω από 600 εκατομμύρια παιδιά δεν θα έχουν νερό! Πάνω από 120 εκατομμύρια παιδιά (1 στα 10) θα υποστούν σεξουαλική κακοποίηση.

Δεν σας φτάνουν, θέλετε κι άλλες αιτίες για την αναγκαιότητα να έρθει ο Πατέρας Πάντων Πόλεμος και να βάλει κάθε κατεργάρη στον πάγκο του, για ν’ αναστηθεί η ζωή; Ή αυταπατάστε ότι οι καπιταλιστικές ύαινες θα τα ευσπλαχνιστούν και θα τα... αποκαταστήσουν;

Δεν υπάρχουν σχόλια: