Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

ΟΙ ΜΑΓΚΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΜΕΝΕ- ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ


ΟΙ ΜΑΓΚΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΜΕΝΕ- ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ


 Ήλεγξες με ποια μέσα και σε ποια κατάσταση είναι αυτά πριν εκδώσεις ημερήσιες διαταγές εμπέδωσης του αισθήματος ασφαλείας των ακριτών μας στην Ήπειρο; 


Άντε επιτέλους με κάθε μαλάκα της πολιτικής παπαρόσκονης


«Δεν πάει μεγάλο χρονικό διάστημα που ο Καμμένος δια της γνωστής παχυδερμίας ανακοίνωνε σειρά δράσεων του Στρατού Ξηράς στην Ήπειρο για την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας των ακριτών μας.. Με τις εν λόγω δράσεις, θα επιτυγχάνετο η αναβάθμιση των μέτρων επιτήρησης της μεθορίου και η επίδειξη παρουσίας/αποτροπής στα βόρεια σύνορα μας»

 Στη βάση λοιπόν των δράσεων αυτών στρατόκαυλε Καμμένε έκαψες τέσσερις οικογένειες που έχασαν τον άνθρωπό τους εν ώρα καθήκοντος δικού τους ναι μεν και απουσίας δικού σου δε επειδή:

Κανείς δεν σε ενημέρωσε πως συντηρούνται τα ηλικιωμένα Χιούι ή μήπως ρωτάς εκείνο τον μαλάκα τον Βερύκιο για να μάθεις.. Αν είχες το παραμικρό αίσθημα ευθύνης θα ενημερωνόσουν υπεύθυνα πριν εκδώσεις ημερήσιες διαταγές αυτοκτονίας..

Γιατί ουδείς Αλβανός ή Σκοπιανός διανοείται βλάκα να απειλήσει την ελλάδα επειδή γνωρίζει τις συνέπειες. Ψήφους με αεριτζήδικες φιγούρες έψαχνες.. Αν σου υπολείπεται ακόμη ένα ίχνος προσωπικής ενοχής μπες στο καβούκι σου να κηρύξουμε εμείς για σένα πολιτικό πένθος.. Άντε επιτέλους με κάθε μαλάκα της πολιτικής παπαρόσκονης

Δεν υπάρχουν σχόλια: