Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017

ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ ΣΙΡΙΑΛ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

Κουρουμπλής σε Μπακογιάννη: Ο λαός γνωρίζει καλύτερα ποιοι είναι οι «χυδαίοι» και οι «ξεφτιλισμένοι» - Media ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ ΣΙΡΙΑΛ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ


 Κουρουμπλής: Ο Ελληνικός Λαός γνωρίζει καλύτερα από τον καθέναν μας, ποιοι είναι οι “χυδαίοι” και οι “ξεφτιλισμένοι


Ένα κοίτα ποιος μιλάει θα έφτανε θαρρώ για τη συγκεκριμένη οικογένειαΣτο ξέσπασμα της Ντόρας Μπακογιάννη απάντησε ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, λέγοντας ότι:

«Σήμερα η κα Μπακογιάννη έχασε την ψυχραιμία της και απευθύνθηκε στο πρόσωπό μου με οξείς χαρακτηρισμούς. Ο Ελληνικός Λαός γνωρίζει καλύτερα από τον καθέναν μας, ποιοι είναι οι “χυδαίοι” και οι “ξεφτιλισμένοι”».

«Θα περίμενα από την κα Μπακογιάννη, επιτέλους, να απαντήσει για την ταμπακιέρα. Εγώ δεν θίγω τεθνεώτες. Ζητώ, όμως, από τους ζώντες να απαντήσουν, όπως και το οφείλουν, στον ελληνικό λαό γιατί τα χρήματα ανήκουν σ' αυτόν», προσθέτει ο Π. Κουρουμπλής.

«Επειδή λοιπόν η βουλευτής της ΝΔ ισχυρίστηκε σήμερα ότι το Μαρίκειο ήταν κρατικό ίδρυμα, μήπως δεν θυμάται καλά τι ήταν;  Είτε έτσι, όμως, είτε αλλιώς υποχρεούνται να απαντήσουν στο απλό αλλά μέγα ερώτημα: Που πήγαν τα πολλά εκατομμύρια που συγκεντρώθηκαν για το Μαρίκειο;» διερωτάται ο υπουργός και συμπληρώνει: «Αυτό το ζητούμε διαχρονικά και τίποτε άλλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: