Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

ΚΙΜ ΙΛ ΣΟΥΝΓΚ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ..

«Είμαστε έτοιμοι για πυρηνικό χτύπημα στις ΗΠΑ» - Απειλεί η Βόρεια Κορέα - Η απάντηση του Λευκού Οίκου (Video) - Media ΚΙΜ ΙΛ ΣΟΥΝΓΚ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ..


Κατά κανόνα όλοι οι καρκίνοι (νομικής ή φυσικής υπόστασης) χρήζουν χειρουργείου για να αφαιρεθούν..



Με πόλεμο και πυρηνικό χτύπημα απειλεί τις ΗΠΑ η Βόρεια Κορέα με αφορμή την αποστολή ναυτικής ομάδας κρούσης στην κορεατική χερσόνησο.

«Θα θεωρήσουμε τις ΗΠΑ πλήρως υπόλογες για τις καταστροφικές συνέπειες που θα προκαλέσουν οι εξοργιστικές κινήσεις της. Είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε σε όποια μορφή πολέμου θελήσει η Αμερική», ανέφερε αξιωματούχος του υπουργείου Εξωτερικών της Βόρειας Κορέας. Και αυτό την ώρα που ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ απηύθυνε αυστηρή προειδοποίηση προς τον Βορειοκορεάτη ηγέτη, Κιμ Γιονγκ Ουν.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έχει στείλει μια «σαφή προειδοποίηση» στην Βόρεια Κορέα ότι δεν θα ανεχτεί συγκεκριμένες ενέργειες, αλλά δεν πρόκειται να ενημερώσει εκ των προτέρων για τις κινήσεις των ΗΠΑ, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου.
Ο Σον Σπάισερ απαντούσε σε ερώτηση αναφορικά με ένα tweet που ανήρτησε νωρίτερα ο Αμερικανός πρόεδρος.

«Η Βόρεια Κορέα πάει γυρεύοντας. Αν η Κίνα αποφασίσει να βοηθήσει, αυτό θα είναι εξαιρετικό. Αν όχι, θα λύσουμε το πρόβλημα χωρίς αυτούς!», ανέφερε το σχετικό tweet.
«Ο πρόεδρος δεν είναι εκείνος που θα βγει να ενημερώσει για την απάντηση του. . .», τόνισε ο Σπάισερ κατά την συνέντευξη Τύπου.

«Έχει καταστήσει σαφές, επιδεικνύοντας σεβασμό στην Βόρεια Κορέα ότι . . . οι ενέργειες τους αναφορικά με τις εκτοξεύσεις πυραύλων δεν είναι ανεκτές. Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε να δούμε είναι μια Βόρεια Κορέα με πυρηνικά όπλα να απειλεί τις ακτές των ΗΠΑ ή ακόμη. . . οποιαδήποτε άλλη χώρα», επισήμανε ο εκπρόσωπος της αμερικανικής προεδρίας.
Παράλληλα σημείωσε όταν ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος αποφασίσει να αναλάβει δράση ενάντια στην Βόρεια Κορέα για τις εκτοξεύσεις πυραύλων, οι ενέργειες του θα είναι ξεκάθαρες και αποφασιστικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: