Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Ο ΤΡΙΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΤΕΡΟΣ

news327a Ανωνύμου του Έλληνος


Δυο Παγκόσμιους Πολέμους και άνω από 70 εκατομμύρια νεκρούς προκάλεσαν οι Ιμπεριαλιστές και το Κεφάλαιο χρησιμοποιώντας πολιορκητικό κριό την ναζιστική Γερμανία για να υποδουλώσουν τους λαούς του πλανήτη και δεν... έβαλαν μυαλό. Ετοιμάζουν Τρίτο, καταστροφικότερο! Μολονότι απέτυχαν παταγωδώς στους δυο.

Ο Πρώτος έφερε την Μεγάλη Οκτωβριανή Επανάσταση, το σημαντικότερο πολιτικό - κοινωνικό γεγονός στην γραπτή ιστορία του ανθρώπου. Έστησαν Δεύτερο με μοχλό το Γ’ Γερμανικό Ράιχ, ο Αμερικάνικος Ιμπεριαλισμός και το Παγκόσμιο Κεφάλαιο, συνεργούντος του Εβραϊκού, αν όχι πρωτοστατούντος.


Ο στόχος ήταν αφενός να διαλύσουν την Ε.Σ.Σ.Δ., που γέννησε ο Πρώτος τους Πόλεμος κι αφετέρου να γίνουν κυρίαρχοι, παντοκράτορες του κόσμου. Νίκησαν κατά κράτος Κόκκινος Στρατός, Σοβιετικός λαός και Μέγας Στάλιν με αντίτιμο εκατομμύρια νεκρούς (αυτό είναι το αληθινό Ολοκαύτωμα)! Από την πρώτη μέρα της λήξης του Δεύτερου Πολέμου Ιμπεριαλιστές και Κεφάλαιο ετοίμαζαν εκδίκηση. Και όχι μόνο!

Όπως προκύπτει από αρχεία του Αντρέι Γκρομίκο, από την στιγμή, που νίκησαν οι Σοβιετικοί στο Στάλινγκραντ και τσάκισαν τους Ναζί, άρχισαν μανούβρες για το τί θα προκύψει στην μετά Χίτλερ εποχή! Από το 1945 και ύστερα η εκδίκηση έπαιρνε σάρκα και οστά με δημοκρατικοφάνη φερετζέ.

Ως γνωστό, δυο είναι οι σύγχρονες οικονομικές γεωπολιτικές ολοκληρώσεις. Η μια είναι πατρότητας του Στάλιν και του Δημητρόφ: Σε πρώτη φάση οικονομική ένωση όλων των σοσιαλιστικών χωρών, με όλες τις αυταπάτες και τα μεγάλα κουσούρια, που έκρυβε και αυτή η ουτοπία. Η άλλη υπογράφεται από τον διαβόητο Γκαίμπελς: Να ενωθεί όλη η γη υπό το κνούτο του Γ΄ Γερμανικού Ράιχ. Αυτό το τελευταίο είναι το πρόπλασμα, ο νονός, το σχήμα του Δ’ Γερμανικού Ράιχ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: