Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

ΡΕΣΙΤΑΛ ΥΠΟΨΙΩΝ ΓΙΑ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝ ΛΙΝΓΚ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ

 ΡΕΣΙΤΑΛ ΥΠΟΨΙΩΝ ΓΙΑ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝ ΛΙΝΓΚ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ


 Είναι πολλά τα λεφτά σου λέω Άρη !!



Είναι τελικά όλα τόσο ύποπτα ακόμη και στην κορυφαία ποδοσφαιρική διασυλλογική διοργάνωση του πλανήτη; Τα γεγονότα είναι αλήθεια ότι ενισχύουν τη συνωμοσιολογία, όμως είναι δυνατόν σε τόσο υψηλό επίπεδο να υπάρχει οργανωμένο σχέδιο για να ευνοούνται συγκεκριμένες ομάδες;

Στο εφετινό Champions League η πρόκριση της Μπαρτσελόνα επί της Παρί και τα όσα διαιτητικά σφάλματα καταγράφηκαν στη ρεβάνς του "Καμπ Νου", έδωσαν... τροφή για ποικίλα σχόλια από τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους στα social media. H UEFA χαρακτηρίστηκε UEFAlona μέχρι το επόμενο... κρούσμα καταφανών διαιτητικών σφαλμάτων, στη ρεβάνς της Ρεάλ με την Μπάγερν το βράδυ της Τρίτης.


Όσο και αν σιχαίνομαι τους Βαυαρούς δεν μπορώ να μην παραδεχτώ πως έφεραν το ματς στα μέτρα τους, παρότι αγωνίζονταν στο "Μπερναμπέου", είδαν τον Ούγγρο διαιτητή, Βίκτορ Κασάι και τους βοηθούς του, να τούς στερούν την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Οι Γερμανοί διαμαρτύρονται για μη αποβολή του Κασεμίρο (με δεύτερη κίτρινη) στο πέναλτι που κερδίζει ο Ρόμπεν, κάτι που ωστόσο δεν έχει μεγάλη βάση, κρίνοντας από το γεγονός ότι ο Ολλανδός λένε πως πέφτει εύκολα σε ένα μαρκάρισμα που ο άσος της Ρεάλ πάει καθαρά για να κόψει την μπάλα.Λάθος.. Τον πατάει καθαρά ο Κασεμίρο και θα το δείτε..

  Από εκεί και πέρα στο 84ο λεπτό, ο Αρτούρο Βιδάλ έκανε τάκλιν στο κέντρο στον Μάρκο Ασένσιο, του έκλεψε την μπάλα, ωστόσο ο διαιτητής θεώρησε ότι υπήρξε παράβαση και απέβαλε τον Χιλιανό με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Το ριπλέι δεν δικαιώνει όμως τον Κασάι και ο Βιδάλ αδίκως αποβλήθηκε.

  Η γερμανική ομάδα καταδικάστηκε από αυτή την απόφαση να παίξει στην παράταση με παίκτη λιγότερο, γεγονός που αποτέλεσε "ταφόπλακα" στα όνειρά της για πρόκριση.
Στην παράταση τώρα,  στη σέντρα του Σέρχιο Ράμος στο 105' ο Κριστιάνο Ρονάλντο υποδέχεται την μπάλα όντας εκτεθειμένος και σκοράρει για το 2-2 στην εξέλιξη της φάσης, χωρίς να υποδειχθεί από τον επόπτη η παράβαση.

  Μάλιστα πέντε λεπτά αργότερα, ο Πορτογάλος δέχθηκε ασίστ από τον Μαρσέλο για το 3-2, με το ριπλέι να τον εμφανίζει εκ νέου (οριακά αυτή τη φορά) σε θέση οφσάιντ.

  Η Μπάγερν μετά από ρεσιτάλ διαιτητικών αστοχιών αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης, την ώρα που η Ρεάλ αναμένει να μάθε τον επόμενο αντίπαλό της στην κλήρωση της Παρασκευής. Κανείς δεν αμφισβητεί ότι η "βασίλισσα" ευνοήθηκε από τη διαιτησία του Κασάι, πρόκειται όντως όμως για οργανωμένο σχέδιο ή για ανθρώπινα λάθη;

Δεν υπάρχουν σχόλια: