Παρασκευή, 14 Απριλίου 2017

ΕΛΑΣ : ΚΑΜΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΑΣ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Τι απαντά η αστυνομία για τα επεισόδια στα αποδυτήρια του Καραϊσκάκη - Media ΕΛΑΣ : ΚΑΜΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΑΣ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ


 Υπάρχει χρεία κάποιας επέμβασης αλλά αυτή τοποθετείται στο άδειο κρανίο των οπαδών όλων των ομάδων.. Δυστυχώς οι μεταμοσχεύσεις μυαλών είναι προς το παρόν ανέφικτεςΤη δική της πλευρά για τις κατηγορίες περί άσκησης βίας εκ μέρους των αστυνομικών δυνάμεων που βρισκόντουσαν στο Καραϊσκάκη για τον αγώνα Ολυμπιακός- ΑΕΚ δίνει η ΕΛΑΣ.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές υπήρχε μία διμοιρία των ΥΜΕΤ στη νεκρή ζώνη στα αποδυτήρια και κάποια στιγμή διαπιστώθηκε ότι 40 άτομα χωρίς να φέρουν διακριτικά παρείσφρησαν στον χώρο των αποδυτηρίων. Τότε επενέβη δεύτερη διμοιρία των ΥΜΕΤ και προκλήθηκε ένταση και υπήρξαν επεισόδια, χωρίς να είναι σε θέση  ο επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων να διευκρινίσει αν στα επεισόδια συμμετείχαν μόνο τα άτομα χωρίς διακριτικά ή και μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού.

Πηγές της αστυνομίας αναφέρουν πως οι αστυνομικές δυνάμεις βρισκόντουσαν σε άμυνα για να προστατεύσουν τα μέλη των αποστολών των δύο ομάδων, το διαιτητικό τρίο και τον παρατηρητή του αγώνα.
Μάλιστα κατά τη διάρκεια των σγκεκριμένων επεισοδίων στα αποδυτήρια τραυματίστηκαν 4 αστυνομικοί, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις στον χώρο του γηπέδου προχώρησαν σε πέντε συλλήψεις.
Από την ΕΛΑΣ διευκρινίζεται ότι στον χώρο των αποδυτηρίων δεν έγινε επέμβαση δυνάμεων των ΜΑΤ.

Στο μεταξύ όπως αναφέρει το gazzetta.gr μετά τη λήξη του ματς Ολυμπιακός-ΑΕΚ, ασκήθηκε μία ασυνήθιστη άσκηση βίας των ΜΑΤ πάνω σε παίκτες του Ολυμπιακού αλλά και μέλη του ποδοσφαιρικού τιμ, με τον φροντιστή Δημήτρη Καραπιπέρη να τραυματίζεται σοβαρά.
Στο φύλλο αγώνα, ο διαιτητής της αναμέτρησης, Τάσος Παπαπέτρου κάνει λόγο για λεκτικό προπηλακισμό από δύο άντρες χωρίς διακριτικά. Αυτό το γεγονός δεν ανησυχεί καθόλου τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, που κάνουν λόγο για «καθαρό φύλλο αγώνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: