Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ


 
Ευγένιος Ανδρικόπουλος


Καλημέρα αδέλφια.. αν και μας αναμένει τέλος χείριστο των δεινοσαύρων.. Επειδή θα αλληλοεξοντωθούμε.. Και το τέλος δεν θα προκύψει από κάποιον μετεωρίτη της συμπαντικής αλητείας που θα εκτραπεί εκ λάθους της πορείας του για να συγκρουστεί με τον πλανήτη γη. Αλλά εκ του τραπεζιτικού κανιβαλισμού και της πνιγηρής σε τοξικά ουράς του που ήδη οι παραλυτικές αναθυμιάσεις της προηγούνται. Δεν πρόκειται ωστόσο για τα χημικά που αποδίδονται στον Άσαντ. 


Πρόκειται για την χαμένη τιμή (αν οψέποτε είχε) της δυτικής δημοσιογραφίας. Εκπορνεύεται καιρό τώρα από τους πρώτους κρίκους της διαπλοκής. Όταν ΜΜΕ, Πολυεθνικές, Επιχειρηματικοί Όμιλοι, Εφοπλιστικά γραφεία και Τράπεζες περιπλέχθηκαν σαν δηλητηριώδεις κισσοί πάνω στο κοινωνικό σώμα. 

Τα διεθνή Πρακτορεία ειδήσεων κατέστησαν υποκαταστήματα και θυγατρικές σκοτεινών υπηρεσιών που διαφεντεύονται από τα κατά τόπους παρακράτη που με τη σειρά τους υποτάσσονται στα κελεύσματα των παγκόσμιων λεσχών του πλούτου. 

Κάπως έτσι υποστήκαμε τον εξευτελισμό της νοημοσύνης μας που αγοράζοντας από τα μιντιακά δίκτυα τον πετρελαιομένο (!) κορμοράνο στα πυρωμένα εδάφη του Σαντάμ μαζί με τα ανύπαρκτα χημικά του, έφτασε στο έσχατο σημείο της ταπείνωσής της. Στην άκρη τους όπως από τότε είχα επισημάνει ήταν το πλιάτσικο του φυσικού πλούτου της χώρας αυτής. Αλλά και με τις εκατόμβες των νεκρών εξ αιτίας του εμφυλίου που αναπόφευκτα θα ακολουθούσε. 

Κάπως έτσι κατάπιαμε αμάσητη τη προβοκάτσια του Σεράγεβο της οποίας το αποτέλεσμα ήταν η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας και η δολοφονία του Μιλόσεβιτς από τις μαριονέτες του Διεθνούς Δικαστηρίου. 

Κάπως έτσι είχε προσχεδιαστεί και ο ξαφνικός θάνατος του ελληνικού λαού δεκαετίες πριν από το δόγμα Κίσσιγκερ. Επειδή η Δύση σε λεηλατεί εν ονόματι του εμπορίου, σε καθυποτάσσει εν ονόματι της ανεξαρτησίας και εν τέλει σε σκοτώνει εν ονόματι της δημοκρατίας. 

Πρόκειται για ένα ολόκληρο μηχανισμό παραγωγής φόβου και τρομοκρατίας που –τι οξύμωρο- στηρίζεται αποκλειστικά στις λαϊκές δυνάμεις καταστολής.. 
Στα ένοπλα τμήματα των λαών που κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης έχουν τόσο αφιονίσει, ώστε οι γενίτσαροι να φαντάζουν παιδικά παιχνίδια εμπρός τους. Η τελευταία πράξη του έργου αυτού εξελίσσεται  ενώπιόν μας και άπαντες το παρακολουθούμε ως ένα survivor σε video wall

Η ανθρώπινη ιστορία μοιάζει να αγγίζει το τέλος της αφού οι ράγες της διαδρομής της μαζεύουν επικίνδυνα. Τουλάχιστον όσο το τρένο των απανταχού Τράγκι δεν το εκτροχιάζει κανείς. Και ο μόνος που αυτή τη στιγμή δύναται να το πράξει είναι τα ένστολα παιδιά μας.. 

Πλησιάστε τα ανεξαρτήτως βαθμού.
 Μιλήστε τους. 
Δεν είναι όλα γεννήματα μιας φασιστοειδούς σφηκοφωλιάς. 

Η κοινωνική αδιαφορία τα εξέθεσε στους δρόμους του ωχαδελφισμού για να τα υιοθετήσουν οι λύκοι της ολιγαρχίας σαν τον Μόγλη. 

Δείξτε τους πως πρώτου βαθμού συγγενείας τους είναι ο λαός και πως δεν είναι κλώνοι των αρχόντων για να υπακούουν πειθήνια στις εντολές τους.. 

Δείξτε τους τον στόχο που δεν είναι άλλος από τα ανάκτορα των τραπεζιτών και όχι οι εξαθλιωμένοι λαοί..   

Σήμερα περισσότερο από ποτέ έχουμε τη χρεία ενός θωρηκτού Ποτέμκιν που θα λιανίσει τα παλάτια τους μαζί με τους θεσμοθετημένους λακέδες τους. 

Αν δεν συμβεί το συντομότερο δυνατό, τότε πουλήστε σήμερα όσο ακόμη έχουν αξία τις μετοχές του θανάτου σας πριν η τιμή τους στο χρηματιστήριο των καπιταλιστικών αξιών εκμηδενιστεί.. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: