Παρασκευή, 14 Απριλίου 2017

ΕΝΟΧΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΏΡΑ ΤΟ ΤΣΕΡΝΟΜΠΙΛ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΑΡΚΙΝΟΓΕΝΕΣΕΩΝ

ΕΝΟΧΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΏΡΑ ΤΟ ΤΣΕΡΝΟΜΠΙΛ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΑΡΚΙΝΟΓΕΝΕΣΕΩΝ


Κατά συνέπεια αθωώνονται τα μεταλλαγμένα της Μοσάντο το απεμπλουτισμένο ουράνιο των γκαστερικών βομβών κατά της Σερβίας, οι καταλύτες της Φολξ Βάγκεν και ουκ έστιν αριθμός των φονικών "ιών" που οραματίστηκε ο μέντορας της wwf πρίγκιπας Φίλιππος της ευγονικής για τη μείωση του γήινου πληθυσμού!!
Αποκαλυπτική αναπαράσταση με την πορεία του ραδιενεργού νέφους Γάλλοι επιστήμονες παρουσίασαν έναν αποκαλυπτικό χάρτη για την πορεία που ακολούθησε το ραδιενεργό νέφος μετά το ατύχημα στο Τσέρνομπιλ. 

Η κινούμενη γραφική αναπαράσταση παρουσιάζει την εξάπλωση του ραδιενεργού νέφους που ταξίδεψε πάνω από την Ευρώπη αλλά και ολόκληρο τον κόσμο το διάστημα 26 Απριλίου 1986 με 9 Μαΐου του ίδιου έτους. 

Τα χρώματα της αναπαράστασης που ακολουθεί (κίτρινο, πορτοκαλί, ανοιχτό κόκκινο, κόκκινο και σκούρο κόκκινο), φανερώνουν την δείχνουν την περιεκτικότητα σε Μπεκερέλ ανά κυβικό μέτρο αέρα στην ατμόσφαιρα. 

Σύμφωνα με την έρευνα του Ινστιτούτου Ραδιοπροστασίας και Πυρηνικής Ασφάλειας της Γαλλίας (IRSN), το ραδιενεργό νέφος (Καίσιο 137) άρχισε να εισέρχεται στην Βόρεια Ελλάδα το πρωί της 2ας Μαΐου 1986, Μεγάλη Παρασκευή. Η μόλυνση συνέχισε να εξαπλώνεται στην Ελλάδα και την κάλυψε ολόκληρη το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου 3 Μαΐου 1986. 

Δείτε τη γραφική αναπαράσταση…

Δεν υπάρχουν σχόλια: