Σάββατο, 22 Απριλίου 2017

ΕΝΤΕΚΑ ΠΡΩΗΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ "9,84" ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ

 ΕΝΤΕΚΑ ΠΡΩΗΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ "9,84" ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ-ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ


Το πάρτη στο ραδιοσταθμό της Αθήνας κατά τις περιόδους Σημίτη και Καραμανλή ήταν αξημέρωτο!!Το εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων «δείχνει» το Συμβούλιο Εφετών για 11 πρώην διευθυντές και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του δημοτικού ραδιοσταθμού «9,84».

Με βούλευμα, το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο έκρινε ότι η διασπάθιση εκατ. ευρώ την περίοδο 2003 - 2010 θα πρέπει να πάρει το δρόμο της ακροαματικής διαδικασίας, ενώ διαχώρισε το σκέλος εκείνο που αφορά τον εν ενεργεία βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Κυρίτση, διαβιβάζοντας τη δικογραφία στη Βουλή.

Το δικαστικό συμβούλιο διαβίβασε επίσης στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, το υλικό εκείνο που είναι απαραίτητο για να διερευνηθεί αν και κατά πόσο υπάρχουν ποινικές ευθύνες των μελών της Επιτροπής Καταστροφής Παγίων (άχρηστων υλικών) στις δημοτικές επιχειρήσεις και των συντακτών των τεχνικών εκθέσεων καταστροφής παγίων.

Αρχικά στην υπόθεση η δίωξη αφορούσε 20 κατηγορούμενους, ενώ αργότερα, ο εισαγγελέας Εφετών Δ. Ασπρογέρακας είχε ζητήσει την παραπομπή 16 προσώπων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: