Τρίτη, 25 Απριλίου 2017

ΛΑΡΙΣΑ: ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΤΗΝ 21η ΑΠΡΙΛΗ


Λάρισα: Νοσταλγοί της Χούντας γιόρτασαν την 21η Απριλίου (Photos) - Media
 Τα "σταγονίδια έξήλθαν από τις τρύπες τους χάρις στο στιγμιαίο και προκαλούν βοηθώντας το καθεστώς! Πως; Ή αποδέχεστε τη δημοκρατία της διαφθοράς ή η επόμενη λύση είμαστε εμείς!!Σε οικογενειακό κέντρο στη Λάρισα γιόρτασαν την επέτειο της εγκαθίδρυσης του καθεστώτος των συνταγματαρχών στις 21 Απριλίου του 1967.

Σε σχετική ανακοίνωση του Πατριωτικού Συνδέσμου μάλιστα, τονίζεται πως «Η εκδήλωση είχε πανηγυρικό χαρακτήρα αφού φέτος συμπληρώθηκαν 50 χρόνια από την εγκαθίδρυση της Εθνοσωτηρίου Επαναστάσεως, για τον λόγο αυτό ο Σύνδεσμος μας κατασκεύασε και ανάλογο πανό».
Αναφέρεται επίσης ότι «τον λόγο έλαβε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Χάμος Αστέριος ο οποίος έκανε μία αναφορά για το ιστορικό της ημέρας και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η 21η Απριλίου σήμερα έχει δικαιωθεί πλήρως από εχθρούς και φίλους για τα καλά που έκανε προς τον τόπο και τον λαό και ότι εμείς θα συνεχίσουμε να τιμούμε όλους όσους προσέφεραν στην πατρίδα, αναφέρθηκε στην σημερινή κατάντια της χώρας όπου στην ψευτοδημοκρατία που ζούμε από το 1974 έως και σήμερα ότι έχουν ξεπουληθεί τα πάντα».

Στην εκδήλωση, όπως σημειώνουν οι διοργανωτές, χαιρετισμό έστειλαν μεταξύ άλλων  «η σύζυγος του αρχηγού της 21ης Απριλίου Δέσποινα Παπαδοπούλου, ο Διοικητής του άρματος που γκρέμισε την πόρτα του Πολυτεχνείου».
Δεν υπάρχουν σχόλια: