Παρασκευή 14 Απριλίου 2017

ΞΥΛΟ ΜΕΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ 1-2 ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ - ΑΕΚ

Ξέσπασε on-air ο Kαπίνο για τα ΜΑΤ - Πηγές Αστυνομίας: «Μας επιτέθηκαν» - Media ΞΥΛΟ ΜΕΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ 1-2 ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ - ΑΕΚ


Στο τέλος αυτόν τον Ολυμπιακό των επιχειρήσεων αγοραπωλησίας Μαρινάκη θα τον βλέπει μόνον ο Τσουκαλάς.. 



Σοκαρισμένος ήταν ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού μετά το τέλος του επεισοδιακού αγώνα, μιλώντας για την επίθεση που δέχθηκε ο ίδιος και οι συμπαίκτες του από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Δεν μπορούσε να πιστέψει τα όλα όσα έγιναν μετά το τέλος του αγώνα, ο Στεφάνος Καπίνο. Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού δέχθηκε επίθεση από τις αστυνομικές δυνάμεις και στην συνέχεια μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV.

«Τι να πούμε για το παιχνίδι όταν βγαίνουμε από το γήπεδο και ζούμε τέτοιες στιγμές. Να πηγαίνουμε στ' αποδυτήρια μας και να βαράνε. Δεν μπορώ να μιλήσω. Έγιναν διάφορα, δεν έβλεπαν μπροστά τους. Όλοι μέσα δεν ξέρουν τι να πουν. Ο ένας παίκτης μάζευε τον άλλο για να μη φάμε ξύλο από τα ΜΑΤ», είπε αρχικά για να προσθέσει:

«Εντάξει ρε π@@@τη μου. Είπαμε. Οι παίκτες να τσακωνόμαστε με τα ΜΑΤ για να φτάσουμε στ' αποδυτήρια. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό το πράγμα. Δεν είχαμε τι να πούμε. Να τρώμε ξύλο από τα ΜΑΤ οι παίκτες».

Επιτέθηκαν στους διαιτητές στα αποδυτήρια, λένε πηγές της αστυνομίας

Πηγές της αστυνομίας αναφέρουν πως υπήρξε επίθεση στους διαιτητές από άτομα που δεν είχαν κανέναν λόγο να βρίσκονται στα αποδυτήρια μετά το Ολυμπιακός-ΑΕΚ (1-2).
Για επίθεση στην ομάδα των διαιτητών από άτομα που δεν είχαν λόγο να βρίσκονται στο χώρο των αποδυτηρίων μετά τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ (1-2) κάνουν λόγο πηγές της αστυνομίας.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο Τάσος Παπαπέτρου και οι βοηθοί του δέχτηκαν επίθεση από αυτά τα άτομα και αυτή ήταν η αιτία που προκλήθηκαν συμπλοκές στα αποδυτήρια.

Μάλιστα, ακόμη και μιάμιση ώρα μετά το τέλος του αγώνα, οι διαιτητές ήταν κλειδωμένοι στα αποδυτήριά τους, με την αστυνομική δύναμη έξω από αυτά να έχει ελαττωθεί αρκετά.
Μένει να φανεί, πλέον, τι θα γραφτεί στις εκθέσεις του παρατηρητή του αγώνα, των διαιτητών και της αστυνομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: