Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΤΡΟΧΙΑΣ

Χωρίς μετρό, ηλεκτρικό και τραμ και σήμερα η Αθήνα  - Media
 ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΤΡΟΧΙΑΣ


Απέναντί τους και ο Μητσοτάκης που ζητά ο άθλιος αλλαγή  του συνδικαλιστικού νόμου..



Απεργούν και σήμερα Παρασκευή 3 Μαρτίου, οι εργαζόμενοι στις σταθερές συγκοινωνίες (μετρό, ηλεκτρικός σιδηρόδρομος και τραμ), αντιδρώντας στη νομοθετική ρύθμιση με την οποία εκχωρείται στον ΟΑΣΑ η εμπορική εκμετάλλευση σταθμών και χώρων της ΣΤΑ.ΣΥ.
Υπενθυμίζεται πως λόγω της απεργίας των εργαζομένων σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ, την Τετάρτη, κυκλοφοριακά προβλήματα σημειώθηκαν σε βασικούς οδικούς άξονες της Αττικής,
Οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται για την κίνηση στους δρόμους από το site της Ελληνικής Αστυνομίας (www.hellenicpolice.gr), στο οποίο υπάρχει συνεχής πληροφόρηση.

Στη σημερινή εικοσιτετραωρη απεργία των μέσων σταθερής τροχιάς στην Αθήνα, αναφέρεται ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατία, Κυριάκος Μητσοτάκης, μέσα από μια σειρά αναρτήσεων στο Twitter.
Παράλληλα επεσήμανε πως είναι αναγκαία η αλλαγή του συνδικαλιστικού νόμου με τον οποίο λαμβάνονται οι σχετικές αποφάσεις. «Με τις συνεχείς απεργίες των ΜΜΜ, αντί να τιμωρείτε την Κυβέρνηση, τιμωρείτε τους πολίτες που είναι οι μόνοι που δεν φταίνε. Σταματήστε.»
Με τις συνεχείς απεργίες των ΜΜΜ, αντί να τιμωρείτε την Κυβέρνηση, τιμωρείτε τους πολίτες που είναι οι μόνοι που δεν φταίνε. Σταματήστε.
— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) 3 Μαρτίου 2017
«Χρειάζεται αλλαγή του συνδικαλιστικού νόμου. Καμία απεργία χωρίς το 50% +1 των εργαζομένων. Να μπει τέλος στην ασυδοσία των συνδικαλιστών.»
Χρειάζεται αλλαγή του συνδικαλιστικού νόμου. Καμία απεργία χωρίς το 50% +1 των εργαζομένων. Να μπει τέλος στην ασυδοσία των συνδικαλιστών.
— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) 3 Μαρτίου 2017

Δεν υπάρχουν σχόλια: