Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2017

ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΕΝΟΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ ΤΟΝ ΑΚΗΡΥΧΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΟΛΙΓΑΡΧΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ..

 Ο Τσαβούσογλου απειλεί θεούς και δαίμονες - «Να λογικευτεί ο Καμμένος να μην έχουμε κανένα ατύχημα » - Media
 ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ ΤΟΝ ΑΚΗΡΥΧΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΟΛΙΓΑΡΧΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ..
Επικίνδυνες διαστάσεις παίρνει η κόντρα της Αθήνας (Καμμένος ) με την Αγκυρα (Τσαβούσογλου) καθώς οι Τούρκοι συνεχίζουν να προκαλούν.

Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας μέσω συνέντευξής του στην εφημερίδα Χουριέτ κάλεσε τον Έλληνα υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο να “συνετιστεί” να μαζέψει το μυαλό στο κεφάλι του τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι ο Έλληνας υπουργός προκαλεί.
Μάλιστα ο Τούρκος υπουργός προειδοποιεί ότι μπορεί να υπάρξει επεισόδιο, λόγω αυτής της “προκλητικής” συμπεριφοράς και όπως λέει "αν, ο Αλλάχ φυλάξοι, γίνει ένα ανεπιθύμητο δυστύχημα, αποκατάσταση δεν υπάρχει".

Ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών ανέφερε ότι "ο συνέταιρος της κυβέρνησης Τσίπρα, που είναι ο ηγέτης της ακροδεξιάς, είναι ταυτόχρονα και Υπουργός Άμυνας της Ελλάδας. Αυτός ο Υπουργός προκαλεί συνεχώς. Η Ελλάδα από παλιά κάνει προκλητικές ενέργειες. Εμείς συμπεριφερόμαστε με λογική για να μην υπάρχει ένταση με την γείτονά μας”.

Μάλιστα ο Μ. Τσαβούσογλου την ώρα που καλεί τον Έλληνα υπουργό να... συνετιστεί, απειλεί και με απάντηση από την πλευρά της Τουρκίας:
 

Ο υπουργός Άμυνας ας συνετιστεί. Δεν πρέπει να εκμεταλλεύονται το γεγονός ότι συμπεριφερόμαστε με λογική. Ξέρουμε να δίνουμε και την απαραίτητη απάντηση. Η στάση του υπουργού δεν είναι καινούρια. Εμείς γι’ αυτή τη στάση έχουμε μιλήσει και στον Τσίπρα και συνεχίζουμε να το κάνουμε. 

Οι διαφορές μεταξύ των δύο χωρών πρέπει να λύνονται με διάλογο. Πρέπει να υπάρξει κοινή λογική. Αν η κατάσταση κλιμακωθεί και ‘Αλλάχ φυλάξοι’, γίνει ένα ατύχημα, που κανένας δεν θέλει, δεν θα μπορεί να διορθωθεί μετά. Εμείς συμπεριφερόμαστε με μεγάλη ωριμότητα. Και ο υπουργός Άμυνας της Ελλάδας πρέπει να συμπεριφέρεται με ωριμότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: