Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2017

ΤΟ ΛΙΚΝΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

news323a Ανωνύμου του Έλληνος

Μια και κανείς, εργαζόμενοι του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη (ΔΟΛ), δεν θα σας πει την πικρή αλήθεια (αν και κάποιοι από σας την ξέρουνε και κάνουν ότι δεν την γνωρίζουν ή δεν θέλουν να την δεχτούν) θα την γράψει και πάλι ωμά, κυνικά, ο κουζουλός του Μεγάλου Χωριού, πάντα έξω από τα δόντια, εν γνώσει συνεπειών του νόμου.


 Να την μάθει ο κοσμάκης, προπαντός να μείνει στην Ιστορία, όσο και αν τα μάλα σας δυσαρεστήσει. Δυο οι πλευρές: Η ταξική - ιστορική και η εργατική (αριστοκρατία) - προσωπική. Το κλείσιμο του αμαρτωλού Συγκροτήματος είναι πύρρειος νίκη για το τυφλό, προδομένο και ακρωτηριασμένο, για το συγκεχυμένο προοδευτικό κίνημα, από ταξική σκοπιά. Τραγικό γεγονός για όσους χάνουν την δουλειά, πλην είναι κι αυτοί συνένοχοι, αν όχι αποκλειστικοί υπεύθυνοι, στον ρόλο, που έπαιξε ο Δ.Ο.Λ. στην κοινωνία και στο κατάντημά της.

Ποιος σας κλείνει; Τα ξένα αφεντικά σας και τα ντόπια τους τσιράκια, που με την πένα τυφλά υπηρετείτε! Δεν καταλαβαίνω γιατί παραπονιέστε και φωνάζετε. Θέλατε ένταξη στο Δ’ Γερμανικό Ράιχ και στο νεοναζιστικό ευρώ, είσαστε κήρυκες του Αμερικάνικου Ιμπεριαλισμού, βαποράκια του Αμερικάνικου Τρόπου Ζωής, της πιο χυδαίας κοινωνικής συμπεριφοράς αφότου ο πίθηκος έγινε άνθρωπος, που τον κάνει πάλι μαϊμού. 

Δεν είναι «προσωπικό» ζήτημα. Αφορά πάνω από το 95% των Μέσων της αποικίας Γκραικυλίας. Προπαγανδίζουν αναιδώς ότι ανήκουμε στην Δύση, στην Ευρώπη, ενώ είναι ιστορικά, πολιτιστικά αποδεδειγμένο ότι όχι απλώς είμαστε τέκνα της μάνας του πολιτισμού Ανατολής, αλλά πρωτίστως πολύτροπη γέφυρά της με την νεοβάρβαρη Δύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: