Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ ΟΡΧΕΙΣ;

news324c
 Ανωνύμου του Έλληνος

Είσαι Ευρώπη, μάλιστα στενός πυρήνας του Δ’ Ράιχ. Έχεις νεοναζιστικό ευρώ! Δεν είναι λίγο να πληρώνεις 1000 δραχμές για ένα κιλό ψωμάκι! Μπερεκέτια!

Τώρα, απελπισμένος, καθημαγμένος ψιθυρίζεις, δειλά σηκώνεις τον τόνο της φωνής: Ας πάμε στην Δραχμή, αφού δεν είδαμε προκοπή με το Ευρώ! Ρωτώ και πάλι, όπως από το 2010 και εντεύθεν (μιλάω για το ψηφιακό μετερίζι, δεν υπολογίζω όσα γράφω εντύπως από το 1975): Είσαι αποφασισμένος να πεινάσεις; Να κατέβεις στον δρόμο, να κάψεις απ΄ άκρο σ’ άκρο την Γκραικυλία; 


Έχεις κότσια να ξυπνήσεις, να γίνεις από όχλος λαός και να την απελευθερώσεις από ξένους κατακτητές, να την κάνεις επιτέλους Ελλάδα, που ποτέ στην ιστορία δεν υπήρξε ανεξάρτητο, ελεύθερο κράτος; Από την καταστροφή βγαίνει το καινούριο! Ανέκαθεν αίμα ποτίζει το δέντρο της λευτεριάς. Μην ακούω παπαρολογίες καφενείου, που συναγωνίζονται επαξίως άθλια κηρύγματα ραγιαδισμού των πάσης φύσεως Γερμανοτσολιάδων.

Σου το επαναλαμβάνω, μόνο επειδή το ξανάφεραν στην στημένη, στην εικονική πραγματικότητα τα ξένα αφεντικά και τα ντόπια τσιράκια τους: Δυο δρόμους έχει η αποικία Γκραικυλία, δεν υπάρχει τρίτος. Ποτέ δεν υπήρξε, όσο κι αν οι παπατζήδες πολιτικοί σε παραμυθιάζουν δεκαετίες επί δεκαετιών, περί τρίτου δρόμου, κεντρώου χώρου, η αλήθεια βρίσκεται στην μέση, εθνική ομοψυχία (του κεφαλαιοκράτη με τον εργάτη;) και άλλες μαλακίες. Ο πρώτος, ο μοναδικός ταξικός δρόμος:

 • Σκληρός εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας. Να ξαναγίνει ο όχλος λαός, ν’ απελευθερώσει την Γρκαικυλία από τους ξένους κατακτητές! Μόνο με δημιουργική καταστροφή μπορείς να φύγεις από το Δ’ Γερμανικό Ράιχ και το νεοναζιστικό ευρώ. Προϋπόθεση αναγκαία η απελευθέρωση από τον Αμερικάνικο Ιμπεριαλισμό. Νέο 1821 θέλει ο τόπος, καινούριο 1944! Διαθέτεις όρχεις; ΟΧΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: