Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ !!

«Η Τουρκία δεν θα ξεχάσει την προδοσία της Ελλάδας» - Media
 ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ !!


Πλήρης η πολιτική παράνοια.. Πότε είχαμε δεσμούς σφοδρού έρωτα με τους απέναντι και τους προδώσαμε με την μη έκδοση των Τούρκων αξιωματικών; 



Ακόμα ένα ενδιαφέρον κείμενο για την Ελλάδα, τα Ίμια και την… αδικία που υπέστη η Τουρκία με τη μη έκδοση των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών από τον Άρειο Πάγο, δημοσιεύεται στον τουρκικό τύπο.
Το κείμενο με τίτλο «Φυσικά δεν ξεχνάμε τα πεπραγμένα της Ελλάδας»  υπογράφει ο γνωστός δημοσιογράφος Μεμίς Χότζα Μεμιστζέ ο οποίος με αφορμή μια «συζήτηση» που είχε με «φίλους» του ασκεί κριτική στην Ελλάδα για τη στάση της στο θέμα των 8 όσο και στην επίσκεψη του Πάνου Καμμένου στα Ίμια.


«Κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας με έναν φίλο μου είπε: « Χότζα, εμείς εξακολουθούμε να βρισκόμαστε σε ένταση με την Ελλάδα για το ζήτημα των Ιμίων [σ.σ. Καρντάκ στο τουρκικό κείμενο]; Φοβάται η Ελλάδα μετά την επίσκεψη του Αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων στα Ίμια; Λίγο μετά την επίσκεψη του Αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων, ο Έλληνας υπουργός Άμυνας κατέθεσε στεφάνι στο νησί κάνοντας αντίποινα» και συνέχισε « Χότζα, αναρωτιέμαι αν θα κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες». 


Άλλος φίλος μου είπε: «Χότζα, γιατί η Ελλάδα δεν εκδίδει τους προδότες, τα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης του Γκιουλέν που στις 15 Ιουλίου είχαν ως αποστολή να δολοφονήσουν τον Πρόεδρό μας;»» γράφει ο Μεμιστζέ λέγοντας πως ακολούθησε συζήτηση με τους δύο «φίλους» του για τις σχέσεις της Τουρκίας με την Ελλάδα και στη συνέχεια μέσα από το κείμενό του ασκεί κριτική στην Ελλάδα και την προειδοποιεί πως όλα όσα έχει κάνει οι «Τούρκοι δεν θα τα ξεχάσουν ποτέ»


« Κατά την κρίση των Ιμίων – όταν οι Έλληνες έβαλαν τη σημαία τους στα Ίμια- η Πρωθυπουργός Τσιλέρ είπε για την κίνηση αυτή: «η σημαία αυτή ή θα κατέβει ή θα κατέβει». Ο Στρατός μας πήγε στο νησί και κατέβασε την ελληνική σημαία. 21 χρόνια τα Ίμια ανήκουν στην Ελλάδα; Ή έθεσε [σ.σ. η Τσιλερ] το ερώτημα πως αυτά τα νησιά μπορεί να ανήκουν στην Τουρκία;» σημειώνει ο δημοσιογράφος σε μια σαφή αναφορά στη θεωρία των γκρίζων ζωνών.
«Τα προβλήματα με την Ελλάδα ξεκίνησαν την περίοδο του Ινονού όταν συμφώνησε να δοθούν στην Ελλάδα 12 νησιά. Ωστόσο, αγαπητέ αναγνώστη τα πολιτικά προβλήματά με την Ελλάδα είναι συχνά όλα αυτά τα χρόνια.


Τα πιο πρόσφατα σχετίζονται με την στην στήριξη της Ελλάδας στους 8 πραξικοπηματίες που κατέφευγαν στη χώρα. Οι προδότες που ήθελαν να δολοφονήσουν τον Πρόεδρο Ερντογάν κατέφυγαν στην Ελλάδα μετά την αποτυχία της προσπάθειάς τους .
Η Ελλάδα πρέπει να παραδώσει τους προδότες. Ένας γείτονας  δεν μπορεί να έχει τέτοια συμπεριφορά και η Τουρκία δεν μπορεί να ξεχωρίσει αυτή την ύπουλη πολιτική. Η Τουρκία δεν θα ξεχάσει ποτέ την προδοσία αυτή» .


Στη συνέχεια του κειμένου του ο Μεμιστζέ αναφέρεται στην… Οθωμανική αυτοκρατορία και στο πως «έφυγε» η Ελλάδα από αυτή, ενώ δεν παραλείπει την αναφορά στο αποτυχημένο πραξικόπημα του περασμένου Ιουλίου, όπου υποστηρίζει πως πίσω από αυτό βρίσκονται  η Ευρωπαϊκή Ένωση, οι ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και το Ισραήλ και αναρωτιέται αν και η Ελλάδα συμμετείχε σε αυτό για να καταλήξει:
«Πιστεύω η Ελλάδα θα καταλάβει το λάθος της και θα εκδώσει τους 8 προδότες. Ο Αλάχ είναι μεγάλος και θα μας προστατέψει από όσους ψάχνουν το κακό μας»

Δεν υπάρχουν σχόλια: