Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

ΧΑΛΑΡΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΕΘΝΩΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Η ΛΕΠΕΝ

Αποτέλεσμα εικόνας για λεπέν
ΧΑΛΑΡΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΕΘΝΩΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Η ΛΕΠΕΝ


Η νέα λούμπα μέσα στην οποία επιχειρούν να πνίξουν τους λαούς.. Ο διαχωρισμός δεν είναι πλέον μεταξύ αριστεράς και δεξιάς αλλά ανάμεσα στους πατριώτες και τους..παγκοσμιοποιητές!!



Να «ελευθερώσει» το γαλλικό έθνος από την παγκοσμιοποίηση και να το προστατεύσει από την «ισλαμιστική παγκοσμιοποίηση» των τζιχαντιστών υποσχέθηκε η Μαρίν Λεπέν στην ομιλία της στη Λιόν χθες, καθώς άρχισε και επίσημα στη Γαλλία η προεκλογική περίοδος. 

 Στις συνολικά 144 προτάσεις που κατέθεσε η Λεπέν, παρουσιάζοντας ένα εκλογικό πρόγραμμα που απηχεί τον… Ντόναλντ Τραμπ, διακήρυξε πως «ο διαχωρισμός δεν είναι πλέον μεταξύ της Δεξιάς και της Αριστεράς, αλλά μεταξύ των πατριωτών και των υπέρμαχων της παγκοσμιοποίησης»! 

Δεσμεύτηκε να επαναφέρει το εθνικό νόμισμα και να προχωρήσει σε διεξαγωγή δημοψηφίσματος για έξοδο από το ευρώ, σε περίπτωση που η Ε.Ε. δεν αναδιαμορφωθεί σε έναν χαλαρό συνασπισμό εθνών. Εξήγγειλε, ακόμη, δασμούς στα ξένα προϊόντα, ενισχυμένο κοινωνικό κράτος και δωρεάν εκπαίδευση, μόνο όμως για τους Γάλλους. 

 Προεκλογικές συγκεντρώσεις στη Λιόν είχαν επίσης χθες ο Εμανουέλ Μακρόν και ο υποψήφιος της Ριζοσπαστικής Αριστεράς Ζαν Λικ Μελανσόν. Ο τελευταίος, μάλιστα, κάνοντας χρήση ολογράμματος, εμφανίστηκε ταυτόχρονα και στη συγκέντρωση του κόμματός του στο Παρίσι! 

Στο μεταξύ, έχουν αρχίσει στο στρατόπεδο των Ρεπουμπλικανών οι διεργασίες για ένα «σχέδιο β’» αντικατάστασης του Φιγιόν, τον οποίο νέα δημοσκόπηση θέλει να μένει εκτός β’ γύρου στις επερχόμενες εκλογές, εξαιτίας του «Πενελόπ-γκέιτ». Η δημοσκόπηση, από το Ινστιτούτο BVA, έδωσε στον Φιγιόν μόνο 18%-20% στον πρώτο γύρο, έναντι 21%-22% του Μακρόν και 25% της Λεπέν, ενώ στον δεύτερο γύρο ο Μακρόν κερδίζει τη Λεπέν με 66% έναντι 34%.

Δεν υπάρχουν σχόλια: