Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2017

ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΔΟΛ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΤΟΥΣ

ΔΟΛ: Απέρριψε το αίτημα των εργαζομένων ο Πρωτοδικείο-Δεν μπορούν να εισπράξουν δεδουλευμένα - Media
 ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΔΟΛ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΤΟΥΣ


Νομοθετική, εκτελεστική και δικαστική εξουσία σε πλήρη σύμπνοια !! Νυν υπέρ πάντων οι τράπεζες !! Αμετάβλητη θα παραμείνει η περιουσιακή κατάσταση του ΔΟΛ έως ότου δρομολογηθεί από τις τράπεζες η διαδικασία της εκκαθάρισης του.
Αυτό αποφάσισε, στο πλαίσιο αίτησης για παροχή προσωρινής διαταγής ο αρμόδιος δικαστικός λειτουργός, ο οποίος απέρριψε το αίτημα των εργαζομένων και των συνδικαλιστικών φορέων (ΕΣΗΕΑ) του Τύπου που ζητούσαν να «ξεμπλοκαριστεί» συγκεκριμένος λογαριασμός για πληρωμή κάποιων χρημάτων στους εργαζόμενους, προκειμένου να συνεχίσουν τη λειτουργία των εντύπων και λοιπών δραστηριοτήτων του Οργανισμού.
Πρόκειται, για μια δυσάρεστη απόφαση για το μέλλον των 500 εργαζομένων και του ΔΟΛ καθώς απορρίφθηκε η μοναδική -μέχρι στιγμής- πρόταση διέξοδος για να κρατηθούν στη ζωή τα έντυπα, να εξαιρεθεί δηλαδή από τη δέσμευση ένας συγκεκριμένος τραπεζικός λογαριασμός στον οποίο κατατίθενται οι εισπράξεις από τις κυκλοφορίες και τα κέρδη των εντύπων. Με δεδομένο ότι οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι επί 7 μήνες αυτός θα ήταν ο μόνος τρόπος να πάρουν ένα μέρος των χρημάτων τους.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: