Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Ο ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ

 Ο ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ


 Σιγοντάρουν σε δεύτερο πλάγιο ήχο τον καθεστωτικό εκβιασμό του Grexit ή μόνιμη λιτότητα..


Grexit ρε αλλά με μονομερή διαγραφή του χρέους και κρατικοποίηση όλων των οργανισμών κοινής ωφέλειας συμπεριλαμβανομένων και των τραπεζών!!  Έγινα αντιληπτός ή κάνετε τα παπιά;




Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, σχολιάζοντας τις εξελίξεις στα παζάρια με τους δανειστές, εκτίμησε ότι τα σύννεφα πυκνώνουν για την εγχώρια καπιταλιστική οικονομία.

Αναρωτήθηκε ποιο είναι το σχέδιο που εφαρμόζει η κυβέρνηση για τη χώρα μέσα σε ένα περιβάλλον όλο και πιο επικίνδυνο, όπως είπε. Παραπέρα, εκφράζοντας, βασικά, τη θέση ντόπιων επιχειρηματικών ομίλων - ότι δεν τους αφήνονται, από τις συμφωνίες της κυβέρνησης με τους δανειστές - μεγάλα περιθώρια ευελιξίας, στηλίτευσε το γεγονός της «μόνιμης επιτροπείας» που βέβαια και η ίδια ψήφισε μαζί με το κόμμα της, ώστε να διασφαλιστεί η παραμονή της ντόπιας οικονομίας στο ευρώ.

Επίσης, χαρακτήρισε πολύ πιθανό και ένα τέταρτο μνημόνιο, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι αλυσοδένει την εγχώρια οικονομία με στόχους «οικονομικά ανέφικτους» και φέρνει την όλη κατάσταση μπρος σε ένα μόνιμο δίλημμα τύπου «Grexit ή μόνιμη λιτότητα», το οποίο βέβαια χρησιμεύει ως όπλο στα χέρια του κεφαλαίου προς εκβιασμό του λαού, ώστε να δέχεται συνεχώς νέα μέτρα σε βάρος του.

«Να αναλάβει μια κυβέρνηση εθνικής Ελλάδος, αν εσείς ονειρεύεστε επιστροφή στο 2015», ζήτησε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Στ. Θεοδωράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: