Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΟΛ; ΓΙΑΤΙ;

news323c ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΟΛ; ΓΙΑΤΙ;

Ανωνύμου του Έλληνος


Γιατί ειδικά μέτρα για τον ΔΟΛ; Οι άλλοι κατουρήσανε πηγάδι; Γιατί χάρισμα στον Τύπο; Είναι πιο σημαντικός από άλλες χρεοκοπημένες επιχειρήσεις, από τον οικογενειάρχη, που του δημεύουν την περιουσία και δεν έχει να θρέψει τα παιδιά, επειδή πήρε ασυλλόγιστα δάνεια, που Τύπος και βρωμοκάναλα του πλασάρανε με τάχα αθώες διαφημίσεις, λευκές και γκρίζες.
Μήπως είναι ψέματα ότι οι κατ’ ευφημισμόν δημοσιογράφοι διαβάζουν απνευστί καθημερνά στις εκπομπές τους τα διαφημιστικά χαρτάκια, που πασάρουν τα αφεντικά; Ενημέρωση τάχα!

 Πού είναι Ε.Σ.Η.Ε.Α και δικαιοσύνη, να... δέσουν τα παποράκια του Μπουρνόβα; Προφανώς Τύπος και Κανάλια θεωρούνται διαφορετικά σε σύγκριση με άλλους επιχειρηματίες και οικογενειάρχες. Όχι για το... λειτούργημα της αλήθειας, για την δημοκρατία, την ελευθεροτυπία και άλλες παπαρολογίες, που διαβάζουμε σε Μ.Μ.Ε. Δημοκρατία στον Καπιταλισμό! Πού; Σε αποικία πειραματόζωο! Αντικειμενική ενημέρωση: Μη σχίσετε κανένα καλσόν, πνευματικά ερμαφρόδιτοι διαφωτιστές του Ιμπεριαλισμού και του Κεφαλαίου!

Από την ακριβώς αντίθετη για τα λαϊκά συμφέροντα ταξική πλευρά επιτελούν μεγίστη δουλειά ο Τύπος και τα Κανάλια. Κάνουν συστηματική πλύση εγκεφάλου στον όχλο παίζοντας παιχνίδια των ξένων αφεντικών, ώστε αυτός να κρατά σκυφτό το κεφάλι, να παραμένει ραγιάς και να δέχεται χωρίς καμιά αντίδραση τα μέτρα για φέρετρο και τον βούρδουλα τους. Για να μένει κοιμώμενος στο καναπέ φοβούμενος μην τον διώξουν από το Δ’ Ράιχ, την κατ΄ ευφημισμόν Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ στην ουσία ποτέ δεν μπήκε εκεί ως ανεξάρτητο, ελεύθερο κράτος. Και στον Τύπο το παιχνίδι παλαιόθεν διπολικό. Τάχα συγκρουσιακό, στην πραγματικότητα σικέ, κατά τις διαταγές των ξένων. Εργολάβοι της συντήρησης, της καθαρής Δεξιάς «εναντίον» του γιαλαντζί προοδευτισμού, της «εμπριμέ» Δεξιάς με αριστερό φερετζέ. Γιατί μου θυμίζει άλλο παίγνιο, τον «καλό» και τον «κακό» της Ασφάλειας, το «διαλλακτικό» όργανο της τάξης... κόντρα στον σκερβελέ» βασανιστή;

Μη τυχόν σε διώξουν από το νεοναζιστικό ευρώ, αν και ποτέ δεν έχεις ενταχθεί ηλίθιε, διεφθαρμένε και πολλαπλώς ψεκασμένε δια της οθόνης όχλε, αφού από την πρώτη μέρα σου το έχω πει ότι τους πληρώνεις σε ευρώ και σου δίνουν ελεημοσύνη, επιτρέπουν να ζεις με δραχμές! Για αυτές τις ολέθριες προσφορές στον Αμερικάνικο Ιμπεριαλισμό και στο τσιράκι του το Δ΄ Ράιχ, για αυτή την... δημοκρατική συμβολή στο Παγκόσμιο Κεφάλαιο ζητάνε και εν πολλοίς έχουν ειδική μεταχείριση ο Τύπος και τα Κανάλια, τα Μέσα Μαζικής Εξαχρείωσης, όπως και τα Μέσα Κοινωνικής Μαλακίας (Social Media), εργαζόμενοι του ΔΟΛ.

Δημοσιογραφικό λειτούργημα; Ας γελάσω ρεμπέτικα! Στον άθλιο καπιταλισμό και δη στην αποικία πειραματόζωο; Όλοι βαποράκια είμαστε, παλικάρια! Εγώ και οι... γραφικοί μου συνοδοιπόροι υπηρέτης της Επανάστασης και σεις πράκτορες του Ραγιαδισμού και των ξένων αφεντικών. Ουτοπιστές εναντίον Γερμανοτσολιάδων! Ας θυμηθούμε την ιστορία του ΔΟΛ, που όλοι επικαλείστε, όπως σας συμφέρει. Δεν υπήρξε αντιλαϊκό σχέδιο, καταστροφική για την αποικία επιλογή του Κεφαλαίου και του Ιμπεριαλισμού, που να μην την εκλαΐκευσε το αμαρτωλό Συγκρότημα με ζήλο χαρακτηριστικό και χωρίς σταθερότητα. Ανεμούριο, ανάλογα με το τί διέταζαν στο πειραματόζωο οι ξένοι του επιβήτορες. Να θυμίσουμε πως νύχτα... άδειασε τον πράκτορα των Άγγλων Λευτεράκη και πήγε με τον Γερμανόφιλο Κώτσο με τα επακόλουθα την Μικρασιατική Τραγωδία; Την Αποστασία, που ο κόσμος έκαιγε οργισμένα φύλλα έξω από την Χρήστου Λαδά; Μόνο δυο από παλιότερες κορυφαίες ιστορικές προσφορές του Δ.Ο.Λ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: